Nettijoogan hinnoittelu muuttui

Helpotamme ja yksinkertaistamme hinnoitteluamme. Sarjakorttimme palaavat entiselleen vuoden korona-ajan jälkeen, mutta jäsenyydet jäävät pysyviksi!

Teimme viime keväänä muutoksia hinnastoomme koronan vuoksi ja alensimme nettijoogan hintaa suhteessa normaaleihin tunteihin. Muutoksen piti olla väliaikainen ja alentaa kynnystä osallistumaan nettijoogatunneillemme, jotka olivat vasta kehitysvaiheessa. Nettijoogan tuntimme ovat nyt vuoden aikana hiottu laadultaan ja järjestelyiltään vastaamaan maailman huipputasoa. Nyt vuoden jälkeen on aika palata vanhaan sarjakorttien hinnoitteluun takaisin ja yksinkertaistaa hinnoittelua. Tästä päivästä eteenpäin emme myy enää erikseen kortteja nettijoogaan tai tavallisille joogatunneille. Normaalit 5-, 10- ja 20-kortit jäävät ainoastaan myyntiin ja ne käyvät kaikille tunneille.

Olemme sitä mieltä, että opettajiemme antama huippulaadukas opetus ja ohjaus on yhtä arvokasta huolimatta siitä, välittyykö se verkossa vai paikan päällä studiolla. Nettijooga on tuonut palautteiden perusteella monille etuja ja lisäarvoa. Osa oppilaistamme pitää nettijoogaa helppona ja käytännöllisempänä vaihtoehtona studio tunteihin verrattuna, kun ei tarvitse liikkua kotoa mihinkään. Lisäksi olemme saaneet todella paljon kiitosta siitä, miten hyvin olemme nettijoogan järjestäneet verrattuna moneen muuhun toimijaan jooga- ja liikunta- ja harrastuspuolella.

Kertauksena: Palaamme vanhaan hinnoitteluumme sarjakorttien osalta: 5-kortti, 10-kortti ja 20-kortti. Kuukausijäsenyyksiä muutokset eivät kosketa.

Kiitos kun olet joogannut kanssamme koronan läpi! Ilman teitä harrastajia emme voisi tarjota arvokasta opetustamme.

Ihania keväisiä joogahetkiä koteihin ja studiolle!