• Peruttu: Naiseksi joka olet -tanssityöpaja lauantaina 25.5. klo 14.00-16.30

 • Valitettavasti kurssi peruuntuu. Emme saaneet riittävästi ilmoittautumisia. 

   

  Naiseksi joka olet -tanssityöpaja on sinulle, joka haluat ottaa konkreettisia askelia kohti kasvua.

  Haluatko oppia ymmärtämään paremmin itseäsi ja historiaasi naisena? Tahdotko syventyä tuntemaan kehoasi tarkemmin aistillisuuden kautta? Kiinnostaako tutkimusmatka oman feminiinienergian lähteille turvallisessa ympäristössä?

  Naiseksi joka olet -tanssityöpaja on kaksi ja puoli tuntia kestävä kokemus, jossa saat mahdollisuuden tanssia todeksi elämäsi eri kehitysvaiheiden myötä muotoutuvan naiseuden kokonaisuuden. Vain naisista koostuvassa ryhmässä saat nähdä ja tulla nähdyksi omana itsenäsi, juuri siinä kohdassa, jossa matkallasi nyt olet. Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse.

  Aiheena naiseus, seksuaalisuus ja rajat ovat nyt enemmän pinnalla kuin koskaan, niiden käsittelylle ja tutkimiselle varatulle tilalle on huutava tarve. Näihin arkoihin aiheisiin monella liittyy valtavasti haavoja, häpeää ja tuskaa, ja siksi työpajassa onkin tavoitteena tanssahdella hellästi mutta varmasti kohti uusia oivalluksia, varmempaa itsetuntemusta, voimaa ja eheytymistä sekä ottaa askelia kohti luottamusta kanssasisaria kohtaan.

  Työpajan ohjaaja Hanna Ojala on runoilija ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, joka yhdistelee erilaisia VitalDanzan, vapaan tanssin, autenttisen liikkeen, Gagan ja tanssi-liiketerapian elementtejä. Kurssilla käytetään harjoitusten tukena myös kirjoittamista ja piirtämistä sekä yhteistä keskustelua. Harjoitukset ovat kuitenkin vain tukipilareita, joiden ympärille jokainen osallistuja saa luoda aivan omanlaisensa kokemuksen. Kukin saa tehdä harjoitukset juuri senhetkisen olotilan mukaan eikä mitään ole pakko tehdä – omien rajojen kunnioittaminen on kaiken tekemisen perusta.

  Tule tanssimaan itsesi naiseksi joka olet!

  Minimiosallistujamäärä työpajan järjestämiseen on 6 henkilöä, maksimi 16 henkilöä.
  Huom! Työpaja ei sovellu vakavia psyykkisiä häiriöitä poteville, liikuntarajoitteisuus ei ole este.

  Kiinnostuit? Ilmoittaudu mukaan! Teet sen helposti tästä.

  Mitä: Naiseksi joka olet -tanssityöpaja

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Lauantaina 25.5.2019 klo 14.00-16.30

  Hinta: 40 euroa

  Ilmoittautuminen: Työpajaan ilmoittaudutaan maksamalla "Naiseksi joka olet -tanssityöpaja" kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.

  Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla, Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla.

  Lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi
  Lisätietoa työpajan sisällöstä: Hanna Ojala hanna@joogastudio.fi