• Maton valtaus kahdestaan – parijoogan iltapäivä lauantaina 18.4. klo 12.30-14.30 (peruttu)

 • Parijooga 18.4. on peruttu koronatilanteen vuoksi.

  ----

   

  Etsittekö jotain yhteistä uutta tekemistä? Tulkaa valtaamaan joogamatto kahdestaan! Tällä tunnilla kaikki tekevät varmasti jotain uutta – eikä hauskuutta ja hymyä touhusta taatusti puutu!

  Parijoogassa teemme joogaharjoituksen yhdessä ystävän / kaverin / puolison / perheenjäsenen kanssa. Nautimme joogasta turvallisen kumppanin tuella – osin avustamalla toisiamme asanoissa, osin tekemällä asanat yhdessä. Parin läsnäolo ja kosketus suuntaavat energiaa ja tuovat lisävoimaa, mikä tuntuu huikealta ja avaa aivan uuden ulottuvuuden joogaharjoitukseen. Myös iloa harjoitus herättää ihan varmasti, kun tasapainoillaan kahdestaan. Tämä tunti ei kuitenkaan ole vaikeaa akrojoogaa, eli kaikentasoiset osallistujat pärjäävät eikä mattokaverusten kokoerokaan haittaa.

  Vaikka olisit itse kokenut joogi, voit ottaa mukaan ensikertalaisen ystävän tai puolison. Näin hän pääsee osittain sinun turvallisen opastuksesi ja läsnäolosi kautta kokemaan joogan hyväätekevät vaikutukset. Ei myöskään haittaa, vaikka molemmat olisivat ensikertalaisia tai kokeneita joogeja – takaamme, että tämä harjoitus on erilainen hauska kokemus!

  Tule siis kokemaan jotain uutta, hauskaa ja virkistävää! Ja varmasti myös paria lähemmäs tuovaa.

  Mitä: Maton valtaus kahdestaan – parijoogan iltapäivä

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: 

  Lauantaina 18.4. klo 12.30-14.30

  Hinta: 20€ per henkilö (molemmat parista maksavat maksun). 

  Alennus Anytime-jäsenelle: Anytime-kuukausijäsenet pääsevät mukaan maksamalla 10€

  Ilmoittautuminen: Parin ilmoittautuminen Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Yksi henkilö voi tehdä ja huolehtia varauksista molempien puolesta vaikka järjestelmä huomauttaakin, että tunnille on jo varaus. Tehdään varaus siitä huolimatta. Varaus tulee olla molemmilla. Tee varaus täältä. 

  Mitä mukaan: Ystävä, kaveri, puoliso tai perheenjäsen pariksi. Ota mukaan myös leikkisä mieli ja joustava vaatetus.