• Mantra-laulumeditaatio perjantaina 20.9. klo 19.00-20.45

  Olet sydämellisesti tervetullut mukaan laulamaan mantrameditaatioiltaan huikeiden vieraidemme Kaushalyan ja Alexin kanssa! Mantrameditaatiossa saat kokemuksen yhteyden löytämisestä sekä syvälle itseesi että koko ympäröivään universumiin oman äänesi kautta. Sinun ei tarvitse olla muusikko tai osata laulaa tai meditoida, ja voit osallistua iltaan myös vain kuuntelijana.

  Sana "mantra" tulee kahdesta sanskritinkielisestä sanasta: "man=mies" tai mieli ja "tra"=ajoneuvo tai instrumentti, ääni on siis väline, jolla kuljetaan mielen aktiivisesta toiminnasta hiljaisuuteen. Sanat juna, matka ja kuljetus saadaan sanskritin juuresta "tra".

  Mantra on pyhä sana, ääni tai ilmaus, jolla uskotaan olevan henkistä ja psykologista voimaa.
  Sanskritin kielellä se tarkoittaa ”ajattelun työkalua”. Mantraa käytetään usein meditaatiossa keinona valjastaa mieli ja keskittyä siihen. Mantrameditaatiossa mantroja toistetaan laulamalla mielen kannustamiseksi meditatiiviseen tilaan siirtymiseen, jolloin harjoittaja voi olla yhteydessä itseensä, ja samalla herätellään korkeampaa tietoisuuden tasoa.

  Työpajan ohjaa Kaushalya (EST), joka on toinen puoli Jagaspace-kokonaisuudesta. Hän koulutettu musiikki- ja ääniterapeutti, äänen parantaja, säveltäjä ja musiikin opettaja. Kaushalya on harjoittellut mantralaulantaa jo noin 20 vuoden ajan.

  Tervetuloa avaamaan silmäsi, korvasi ja sielusi omalle äänellesi mantralaulun kautta!

  Kiinnostuit? Paikkoja iltaan on rajoitetusti! Ilmoittaudu heti mukaan! Teet sen helposti tästä.


  Mitä:
  Mantra-laulumeditaatio 

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: perjantaina 20.9. klo 19.00-20.45

  Hinta: 20 euroa

  Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla, Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla.

  Lisätietoa: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi