Siirry suoraan sisältöön

Lantio auki - lonkat vapaaksi -kurssi torstaina 11.8.2022 HELSINGISSÄ!

Kurssi järjestetään pääkaupunkiseudulla monen vuoden tauon jälkeen.

Sinulla on ainutkertainen tilaisuus osallistua pk-seudulla. 
Tule oppimaan ja harjoittelemaan testatut ja toimivat liikkeet lonkkien vapauttamiseen.

Varaa paikka Matti Pääahon suosituimmalle kurssille.

Kurssi järjestetään neljän ja puolen tunnin tiiviskurssina torstaina 11.8.2022 klo 16.30-21.00 
Shakta Joogakoululla (Helsingin yrittäjätalo, Työpajankatu 10 A, Helsinki)

Testaa etukäteen veloituksetta!

Tilaa ilmainen näytevideo kurssista.

1
3
2

Lantio auki – lonkat vapaaksi!

Toivottu Lantio auki -kurssi järjestetään Helsingissä monen vuoden tauon jälkeen. Kurssi järjestetään Shakta Joogakoululla torstaina 11.8. lähellä Kalasataman metroasemaa.

Aikataulu:
Torstai 11.8. klo 16.30-21.00. (4,5 tuntia). Sisältää lyhyen paussin puolessa välissä.

Kurssi maksaa 58€. Hinta pitää sisällään kurssimateriaalin ja oikeuden katsoa kurssitallennetta (aiemmalta kurssilta) 1 kuukauden ajan kurssin jälkeen 

Ei ole ihme, että Lantio auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Lantio auki -kurssit ovat vetäneet isotkin salit täyteen Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja monissa muissa kaupungeissä  ja jopa myyty ennätysajassa usein loppuun. Tälle kurssille pääsee vain rajallinen määrä osallistujia mukaan. Nyt on ainutkertainen mahdollisuus osallistua pääkaupunkiseudulla kurssille.

 

Opi sinäkin nyt toimiva menetelmä lonkkien seudun kireyden helpottamiseen.

Lantion seudun ja lonkkien tiukkuus sekä alaselän ongelmat vaivaavat suurta osaa ihmisistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, iskiaskipuihin ja niin edelleen. 

Lantio auki -kurssilla lähestytään lonkkien ja lantion avaamista järjestelmällisesti anatomisesta lähtökohdasta käsin helpoilla jooga-, liikkuvuus- ja venytysharjoituksilla Matti Pääahon ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan. Aiempaa kokemusta esimerkiksi joogasta ei tarvita. Opi helpot ja yllättävän toimivat liikkeet asiantuntijan ohjaamina.

Voisitko sinäkin saada apua tästä kurssista monen muun tavoin? Kyllä voisit.

Epäiletkö? Lue, kuinka aiemmat osallistujat ovat hyötyneet kurssista! Tämä menetelmä toimii testatusti. Sadat ihmiset ovat hämmästelleet kurssin jälkeen menetelmän toimivuutta.

Kokemuksia kurssilaisilta:

”Lantio auki oli hieno kurssi, tykkäsin kurssin ohjaustekniikasta ja tunnelmasta, mikä parasta, kroppakin oli samaa mieltä. Olen yrittänyt löytää keinoja, joilla rentouttaa kehoa, siinä täysin onnistumatta. Kärsin selkärankarappeuman aiheuttamasta kroonisesta kivusta ja vaurioista. Niinpä oli huikeeta herätä Matin kurssin jälkeen ja todeta, että kävellessä alaselän/pakaroiden alueen liikkuvuus on muuttunut 🙂 Olen tehnyt ohjelmaa joka toinen päivä mitä ehdin ja toivon että kehon avautuminen kehittyy. Jos Matti tulee pitämään kertauskurssin tästä, olen ehdottomasti mukana! Kurssi siis 10+ arvosana.” -Osallistuja Tampereelta

”Kiitos aivan ihanasta kurssista Kokkolassa Matti! Olen itse pitkään kärsinyt lantion virheasennosta ja sitä kautta koko elimistö mennyt jumiin. Tämä kurssi antoi toivoa etten ehkä lopun elämääni kärsikään kivuista ja antoi uskoa siihen että itse voin tehdä paljon sen eteen. Ilmoitin itseni uudelleen joogaan, jossa olen aiemminkin käynyt. Olen myös harjoitellut kotona ja voin paljon paljon paremmin sekä jaksan arjen pyörityksen kahden pienen lapsen kanssa paljon paremmin. Kiitos vielä ja oikein ihanaa kesää sinulle.” -Osallistuja Kokkolassa

Miksi tämä toimii? Se ei ole salaisuus.

Miksi kurssi on ollut kerta toisensa jälkeen loppuunmyyty ihmisten suositellessa tätä tuttavilleen?
Eivät opittavat asiat ole salaisuuksia vaan kehon mekanismeja, jotka voit oppia helposti.

Käymme läpi jokaisen lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden avulla. Opimme yli 20 liikkeen Lantio auki -sarjan perusteellisesti tarkkaan linjattuna. Sarjaa voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena joko lyhyenä tai kokopitkänä versiona. Saat materiaalin mukaasi kotiharjoittelusi tueksi. Kurssilla on aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä ohjeita ohjelman muokkaamiseen erityistarpeisiin sopivaksi.

Tätä kaikkea et voi oppia muualta, sillä osa kurssilla tehtävistä asanoista on suunniteltu ja kehitetty opettajan oman kuntoutusprosessin aikana joogasta, venytyksistä sekä fysioterapeuttisista harjoituksista muokaten niitä toimivammiksi ja turvallisemmiksi. Osa tehtävistä liikkeistä on siis kokonaan uusia.  

Matin kurssista ovat hyötyneet tavalliset ihmiset, joogan harrastajat, liikuntaa harrastavat, joogaopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla. Yhtään tyytymätöntä palautetta ei ole kurssista tullut.   

Kiinnostuit? Älä mieti enempää vaan ilmoittaudu mukaan. 

Ilmoittaudu mukaan

Mitä:

Lantio auki -kurssi

Milloin:

Torstaina 11.8.2022 klo 16.30-21.00

Missä:

HELSINKI

Shakta Joogakoululla

Työpajankatu 10 A (Yrittäjätalo), Helsinki

Kurssille:

Shakta Joogakoululla on joogamatot käytössä. 

Ota mukaasi muistiinpanovälinenet. 

Pukeudu joustaviin vaatteisiin, joissa on mukava liikkua.

Hinta:

Kurssi maksaa 58 € (sis. noin 10 sivuisen kurssimateriaalin ja oikeuden katsoa aiemmin pidetyn kurssin kurssitallennetta 1 kuukauden ajan). 

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla. Liikuntaeduilla maksaessasi ilmoittautuminen on maksuun sitova. 

Kurssimaksua ei hyvitetä osallistujan peruutuksen vuoksi. Kurssipaikan voi lahjoittaa estyessä/peruttaessa toiselle ihmiselle.

Opettajasta:

Matti Pääahon opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti aloitettavia. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen

Lisätietoa:

Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 0445555878

Kyllä! Ilmoittaudun mukaan.

Opin suuren määrän testatusti toimivia liikkeitä lonkan jännitysten helpottamiseksi.

Tein juuri kurssista näytevideon.

Testaa veloituksetta mitä ja miten opetan sinulle kurssilla.

Tilaa ilmainen näytevideo!

Tilaa tästä ilmainen näytevideo ja kokeile millaista kurssin sisältö on.