• HUOMIO! Kurssi on varattu täyteen, mutta voit ilmoittautua jonotussijalle. Ilmoittaudu jonoon sähköpostilla osoitteeseen matti@joogastudio.fi.

  Kundaliinijoogan pitkä kurssi – sukellus tietoisuuden joogaan

  Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan? Tai oletko kokeillut sitä, mutta syvempi paneutuminen lajiin kiinnostaa? Tässä on mahdollisuutesi! Joogastudio Oulu järjestää syksyllä kundaliinijoogan pitkän kurssin.

  Kurssi koostuu yhteensä kolmestatoista 75 minuutin mittaisesta kerrasta, jotka järjestetään torstaisin klo 16.15–17.30 Joogastudio Oulun tiloissa, Rommakkokadulla, 31. elokuuta alkaen.

  Kurssi on tarkoitettu erityisesti niille, jotka haluavat sukeltaa kundaliinijoogan maailmaan jatkumona intensiivisemmin kuin irrallisten viikkotuntien kautta on mahdollista. Aiempi kokemus kundaliinijoogasta, tai joogasta ylipäätään, ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kurssilla opetetaan kaikki tarkasti ja ihmisten tarpeet huomioiden. Kurssi etenee progressiivisesti eli aiemmin opittu tukee uutta, näin osaamistaan voi syventää tehokkaasti ja mielekkäästi.

  Kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi. Se on tuhansia vuosia vanhoista joogaperinteistä meidän aikaamme tuotu tekniikka, jonka tavoitteena on auttaa jokaista tulemaan todelliseksi omaksi itsekseen. 

  Harjoituksessa yhdistyvät asanat eli fyysiset harjoitukset, hengitys eli pranayama, käsien vaikuttavat asennot eli mudrat, energiaa ja elinvoimaa ohjailevien vartalon lukkojen eli bandhojen käyttö, syvä rentoutuminen ja meditaatio sekä äänen käyttö mantroissa. Kundaliinijoogatunneilla tehdään lisäksi vaikuttavia gongi-rentoutuksia.

  Kurssin opettajana toimii inspiroiva Krista Saaranen. (http://www.joogastudio.fi/krista/) Krista opettaa Yogi Bhajanin opetusten mukaista kundaliinijoogaa aina turvallisuus edellä, kehon linjaukset ja oikea tekniikka ovat hänen ohjauksessaan keskeisiä elementtejä. Energeettinen juurtuminen maan keskipisteeseen, avautuminen ja rentoutuminen harjoitteen prosessille ovat myös tärkeä osa jokaista kurssikertaa.

  Kurssin aikana harjoitellaan erilaisia kundaliinijoogan tuntikokonaisuuksia, ja kurssin aikana opit myös kolme kokonaista kotiharjoitus-kriyaa eli harjoituskokonaisuutta, jota voit tehdä jatkossa omin päin. Lisäksi voit tehdä halutessasi lisätehtävinä kotiharjoituksia, joiden suorittamista opettaja seuraa ja antaa lisäneuvoja opiskeluusi.

  Kundaliinijoogan myötä keho notkistuu ja voimistuu, mieli puolestaan saa lepoa ja rauhaa. Kundaliinijooga myös vahvistaa hermostoa ja tasapainottaa hormonitoimintaa.

  Kurssi ei sovellu raskauden aikana.

  Mitä: Kundaliinijoogan pitkä kurssi – sukellus tietoisuuden joogaan 

  Milloin: Torstaisin 31.8.2017 alkaen. Viimeinen kerta 30.11.2017. Ei tunteja syyslomaviikolla 26.10. Yhteensä 13 kertaa. 

  Missä: Joogastudio Oulun tiloissa, Rommakkokatu 4 C 39. 

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa mukaan. (Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.)

  Hinta ja varausmaksu: Kurssi maksaa yhteensä 195€. Kurssin osallistumisen varausmaksu on 100€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. 

  Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta!   

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.

  Varaus- ja peruutusehdot: 
  Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään 6.9. ilman syytä, mutta varausmaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. 6.9. jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 195€ sis alv.). Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. 

  Lisätietoa: Kurssin järjestelyistä: Matti Pääaho, matti (at) joogastudio.fi / 044-5555878 (ei heinäkuussa) tai kurssin sisällöstä: Krista Saaranen krista.saaranen (at) amanecera.fi

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.