• Kesän alkamisen kunniaksi julkistamme kesälukkarin ja kampanjan heinäkuun kuukausikortista. Kortteja on vain rajattu määrä!

 • Tänään julkaisemme heinäkuun ja elokuun alun kesälukkarin sekä viime kesän tapaan huippukampanjan: Heinäkuun kuukausikortti – joogaa rajattomasti koko heinäkuu vain 75€. Kortteja on myynnissä vain rajattu määrä. Myynti alkaa tästä än yy tee NYT! 

  Juhannuksena muistetaan myös levätä.

  Joogastudio Oulun kesälukkari astuu voimaan heinäkuussa ja jatkaa voimassaoloaan elokuun puoleenväliin saakka. Mukaan on valikoitunut suosituimpia tuntejamme ja myös viime kesänä ihastuttanut Anu palaa luoksemme. Tunteja meillä on 12 kappaletta viikossa. Voit katsoa kesälukkarin kätevästi klikkaamalla kuvaa alla.

  Heinäkuu on Joogastudio Oululla siitäkin erityistä aikaa, että koko kuukauden ajan VOIT JOOGATA RAJATTOMASTI HUIKEAAN TARJOUSHINTAAN: 75€. Nyt sinulla on mahtava mahdollisuus päästä joogaamaan sydämesi kyllyydestä! Viime kesänä eräs harrastaja kävi tunneilla jopa 16 kertaa ja säästi rahaa yli 100€. Osta heinäkuun korttisi ensimmäisten joukossa tästä, jotta et jää ilman. 

  Osta heinäkuun kuukausikortti tästä nyt! 

  Muistathan myös joogata ennen heinäkuuta. Tiesitkö, että mikäli sarjakorttisi on päässyt vanhentumaan, voit helposti aktivoida sen uudestaan 3 euron hintaan per kerta! Älä siis jätä ostettua korttia käyttämättä vaan palaa rohkeasti ja edullisesti matolle aurinkoa tervehtimään!

  Mutta huomatkaamme, että myös opettajamme tarvitsevat aikaa juoksennella villeinä ja vapaina kesälaitumilla, joten nauttikaamme yhteistuumin juhannuksen ajan levosta ja lempeydestä. Joogastudio Oulun ovet pysyvät kiinni to-la 20.6.-22.6. Takaisin matoille palaamme su 23.6.
   
  Tunneilla hymyillään, kun tavataan – shine like the sun!