• Lue tärkeä tiedote: Kesän aikataulusta tietoa, heat-joogaa lukkariin ja uusien tilojen etsintä käynnissä!

 • Loppukevään ja alkukesän tunnit:


  Joogastudio Oulun torstait muuttuvat hetkeksi. Normaaleja viikkotunteja tarjotaan muutaman kerran kahdessa osoitteessa. Kaikille tunneille ovat tervetulleita kaikki joogaajamme ja uudetkin kokeilijat. Tunnit voi maksaa normaaliin tapaan sarjakorteilla tai muilla maksuvälineillä (käteinen, kortti, erilaiset liikuntaedut). Varausjärjestelmässä näkyy missä toimipisteessä kukin tunti pidetään.

  • Helatorstaina 25.5. Joogastudio Oulu järjestää viikkotuntinsa vain Pilates Oulun salissa (Tyrnäväntie 16, Terminaalikeskus Superpark/Citydance/Pilates Oulu/Voitto):

   Torstai 25.5. klo 17.15-18.30 Joogan Alkeet (normaali viikkotunti) - Pilates Oulun sali
   Torstai 25.5. klo 19.00-20.15 Heat Jooga (normaali viikkotunti, LÄMPÖJOOGA) - Pilates Oulun sali

   HUOM! Helatorstaina ei ole poikkeuksellisesti Kristan tunteja Joogastudio Oulun salissa.

  • Torstaisin 1.6., 8.6. ja 15.6. viikkotunteja järjestetään kahdessa paikassa Joogastudio Oulun omalla studiolla Rommakkokadulla ja Pilates Oulun studiolla. Tuntien sijainti on merkitty lukujärjestykseen.

   Torstai klo 17.00-18.15 Kundalinijooga (Krista, Joogastudio Oulun sali)
   Torstai klo 17.15-18.30 Joogan Alkeet (Matti, Pilates Oulun sali)
   Torstai klo 18.30-19.45 Fusion Jooga (Krista, Joogastudio Oulun sali)
   Torstai klo 19.00-20.15 Heat Jooga (Matti, Pilates Oulun sali, LÄMPÖJOOGA)

  • Ilmainen hyväntekeväisyysjoogatunti järjestetään kansainvälisen joogan päivänä isommassa ulkopuolisessa tilassa keskiviikkona 21.6. Lue myöhemmin tästä lisää kun ilmoitamme!

  • Juhannus: Tunteja ei pidetä juhannuksena torstaina ja perjantaina 22.-23.6.

  Kesälomapaussi ja sarjakortteihin +6 viikkoa automaattisesti käyttöaikaa lisää:


  Joogastudio Oulu pitää kesäloman heinäkuussa. Viimeiset tunnit pidetään maanantaina ja tiistaina 3.-4.7. Tunnit jatkuvat taas tutussa paikassa tiistaina 15.8. Pistähän tämä päivä kalenteriin heti, jotta muistat tulla aukomaan itsesi heti kesäloman laiskottelujen jälkeen eikä vasta myöhään syksyllä! :) 

  Sarjakortteihin (niin käytössä oleviin kuin uusiinkin) tulee automaattisesti 6 viikkoa voimassaoloaikaa lisää, mikäli sinulla on sellainen voimassa vielä kesäpaussin alkaessa. Voit siis huoletta ostaa touko ja kesäkuussakin sarjakortin itsellesi käyttöön! Ei tarvitse sen vuoksi maksella kertamaksuja jos lähdet itsekin heinäkuussa lomalle!

  Joogastudio Oululla on hakusessa uudet isommat tilat - anna vinkki ja voit saada palkkion!


  Joogastudio Oululla on haaveissa laajentaa tulevana syksynä heti, kun sopivat tilat löytyvät. Kaipaamme nyt vinkkejänne sopivista tyhjistä tiloista, joita itseasiassa on Oulussa paljon. Koko tulee olemaan sellainen, että joogaajille on tilaa salissa ainakin kaksi kertaa niin paljon kuin nyt. Tila tulisi olla lähellä keskustaa eli keskusta +2 km max. Julkisilla kulkuvälineillä tulisi olla hyvät yhteydet sekä parkkitilaa tulisi löytyä helposti. Keskustassa se ei ole ongelma, koska iltaisin kuuden jälkeen parkkeeraaminen on ilmaista sekä ennen klo 18.00 Kallioparkki palvelee hienosti. Kallioparkin käytössä on se hyvä etu, että samalla parkkeerauksen hinnalla sulattaa talvella kerran viikossa autonsa kunnolla ja hoitaa kauppaostokset sekä viikonloppuisin kahvilatreffit ja shoppailureissut samalla iskulla! Keskusta on siis oikein oivallinen paikka studiolle myös. 

  Haussa:

  - Ihana tai ihanaksi muutettava 

  - Avara ja valoisa

  - Homevapaa!

  - Etäisyys keskustasta max 2 km. 

  - Koko 100-200 m2. 

  Jos sinun vinkkisi johtaa vuokrasopimuksen solmimiseen, saat palkkioksi 10-kortin joogatunneille!