Siirry suoraan sisältöön

Kiitokset menneestä ja katsaus eteenpäin!

Hei kaikki joogan harrastajat sekä joogasta kiinnostuneet,

Nyt viikon hengähdystauon jälkeen studiomme sulkemisesta on hyvä hetki kirjoittaa kaikille. Nyt alkaa tuntua jo paremmalta, kun kierrokset ovat hiukan alkaneet laskea. Istun mökkini terassilla tätä kirjoittaen. Ahh – mökki kyllä toimii!

Aloitetaan tärkeimmästä, eli studiomme toimipiste on sulkenut ovensa viikko sitten. Toiminta studion fyysisessä toimipisteessä on loppunut, mutta joogan opetusta jatketaan kesäpaussin jälkeen eri muodoissa. Uudesta toiminnasta ja joogan opetuksesta ilmoitamme kotisivuillamme kesän kuluessa, kunhan vietämme ensin ansaittua kesälomaa.

Vaikka toimipisteemme on suljettu, en lopeta joogan opettamista kokonaan, koska se on minulle tärkeintä sielun ja sydämen ravintoa. Haluan pitää ja järjestää live-opetusta voimavarojeni mukaisesti, jotta palautumiseni on mahdollista ja jotta voisin perustaa myöhemmin uuden studion. Tämä kuitenkin tarkoittaa live-opetusmäärän merkittävää vähentämistä.

Ajatuksissa on ollut ainakin seuraavaa jooganopetukseen liittyen lähitulevaisuudessa, kunhan palauttava kesäloma on vietetty:

– Yksittäisiä joogatunteja ja nettijoogaa eri lokaatioissa sekä puistojoogaa sään salliessa
– Nettijoogapalvelu, jossa voit valita tehtäväksi täyspitkiä 75 minuutin joogaharjoituksia laajasta valikoimasta eri joogatyylejä (videot on kuvattu suoraan viikkotunneiltamme).
– Pitkiä nettijoogakursseja tallenteista
– Tiiviskursseja tallenteista

Voit myös tiedustella meiltä seuraavia elokuusta eteenpäin:

– Yksityisjoogatunteja kotonasi
– Tilausjoogatunteja työyhteisöille ja yksityisryhmille
– TRE-ohjauksia yksityistunteina
– TRE-kursseja tilauksesta
– Neurosonic -patjan vuokrausta lyhyemmäksi ja pitemmäksi ajaksi
– Thaijoogahierontahoitoja kotikäynteinä (muinainen thaihieronta, jossa kehoa hoidetaan hyödyntämällä venytyksiä, hierontaa ja painetta)

Katsotaan mitä ja miten voimme näitä järjestää huomioon ottaen olosuhteet. 

Lopuksi haluamme kiittää sydämellisesti kaikkia oppilaitamme, asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja kaikkia, jotka ovat studiollamme käyneet.

Toivomme kaikille ihanaa kesän jatkoa, kesäpaussia ja levon aikaa! Nyt on aika hengähtää ja nauttia vihreydestä, vehreydestä ja läsnäolosta Suomen suvessa.

Rakkaudentäyteinen suuri kiitos! Nähdään pian. 
Toivoo Matti koko Joogastudio Oulun puolesta