• Jump into deep end – syvyyden joogaa 29.11.2019

 • Tämä jooga-työpaja on sukellus sisimpään, suureen seikkailu ja mysteeriin!

  Helsingin Magnesia-festivaaleilla ihmisten tunteita koskettanut ja ajatuksia paljon herättänyt joogatyöpaja järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Oulussa!

  Et ehkä tiedä mitä kaikkeus on, mutta opit kuuntelemaan sen hengitystä. Kaikkeus puhuu meille kokoajan, mutta kuulemme siitä vain pienen osan. Työpajassa keskitymme kuuntelemaan kaikkeuden puhetta monella tasolla ja opimme myös kommunikoimaan takaisin. Opettelemme avautumaan kehon, mielen ja tunteiden tasolla laajempaan sekä syvempään ja uudenlaiseen läsnäoloon kaikessa mitä koemme. Työpaja yhdistää ajatuksia muinaisista joogatieteistä, hathajoogan eri osa-alueista sekä piirteitä bhaktijoogasta. Kun joogassa hypätään syvemmälle ei ole kysymys siitä mitä joogan harjoituksia tehdään, vaan miten ne tehdään. 

  Työpaja ei vaadi ennakko-osaamista joogassa, venyvyyttä tai voimaa. Teet harjoituksen omalla tasollasi. 

  Työpaja on sinulle, joka koet kutsun itsesi etsimiseen ja haluat kokea todellisuuden määrittelevän mielen ulkopuolelta, sisältä ja takaa. 

  Heittäydy ja hyppää innolla ennakkoluulottomasti mukaan syvään päähän yhdessä muiden kanssa! 

  Ilmoittaudu mukaan tästä!

  Mitä: Jump into deep end - syvyyden joogaa (opettajana Matti Pääaho)

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Perjantaina 29.11.2019 klo 18.30-20.30 (Kesto noin 2 tuntia. Kesto voi olla 15-30 minuuttia pitempikin) 

  Hinta: 30 € (maksuvälineeksi käyvät käteis- korttimaksujen lisäksi kaikki liikuntasetelit ja edut). Voit maksaa myös kahdella sarjakortin käynnillä + 6€. 

  Anytime-jäsenten alennus: Työpajan hinta Anytime-kuukausijäsenille vain 15€. 

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu varaamalla paikka Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmässä ja maksa saapuessa. Paikkoja on kurssille rajattu määrä joten ilmoittaudu ajoissa. Minimiosallistujamäärä tälle kurssille on 6 ihmistä.  

  Varaa paikkasi tästä!

  Mitä mukaan: Joustavat puhtaat vaatteet jotka soveltuvat liikkumiseen, juomapullo halutessa ja utelias mieli.