• Joogastudio Oulun uudet huikeat tunnit ja opet vuonna 2020! Nyt tutustumaan!

 • Joogastudio Oulun uusi kausi alkaa 7. tammikuuta! Tutustu alla uuteen lukkariin, uusiin tunteihin ja uusiin opettajiin!

  Uusi vuosi, uudet kujeet! Vuoden vaihde antaa mahdollisuuden uuteen alkuun, joten toivottakaamme tervetulleiksi tuoreet tulokkaat. Joogastudio Oulun alkava vuosi on täynnä uutta inspiroivaa sisältöä toivotuista kundaliinijoogan viikkotunneista mammajoogan viikkotunteihin sekä uusiin opettajiin ja uuteen lukkariin! Lue lisää alta!

  Tiistaina 7.1.2020 astuu voimaan Joogastudio Oulun uusi lukujärjestys, josta löytyy 21 viikkotunnin verran erilaisia joogatunteja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Uudessa lukujärjestyksessä on sekä vanhoja tuttuja ja hyväksitodettuja tunteja että ihkauusia tunteja uusien opettajien pitämänä, uutuuksina kundaliinijooga ja mammajooga (raskaana oleville sekä jo synnyttäneille yhdessä).

  Myös kokonaista kolme hurmaavaa opettajaa astuu salin eteen avamaan meille uusia mahdollisuuksia matolla: Petra (flow, hatha, yin), Pipsa (kundaliini) ja Hannele (flow, hatha ja heat). Uudet opettajat tuovat mahtavan täydennyksen porukkaamme. Joogastudio Oulun opettajakunnan ammattitaito kasvaa kohisten sekä syvyydessä että laajuudessa meidän 12 opettajan myötä. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota oppilaillemme näin upean kattauksen osaamista! Katso uusien opettajien kuvaukset kotisivujemme opettajat osiosta.

  Lisäksi päivitämme joogatuntien kuvaukset ja tietysti uudistamme tammikuun viikkotuntitarjonnan ja kurssitarjonnan. Katso uusi viikkolukujärjestys ja kurssilukujärjestys sähköpostin lopusta.

  Tietysti myös tutut nautinnolliset joogatunnit ovat edelleen valikoimassamme, tuntien järjestys ja nimet tosin hieman päivittyneinä. Toivomme tämän palvelevan oppilaitamme yhä paremmin. Me Joogastudio Oululla pyrimme jatkuvasti kasvattamaan tarjontaamme ja kehittämään osaamistamme voidaksemme tarjota oppilaillemme parasta mahdollista opetusta parhailla mahdollisilla tavoilla. Me haluamme tehdä yhteisen joogakokemuksen kanssanne aina vain paremmaksi.

  Pitkistä kursseista ja tulevista lyhytkursseista mainittakoon pari asiaa. Tulevana vuonna nähdään lisää syksyllä hyvän vastaanoton saanutta parijoogaa ja sen lisäksi meillä alkaa perhejoogan aamupäivätunnit lauantaisin kerran kuussa. Pitkistä kursseista mainittakoon, että syksyllä salin täyttänyt "Toimistotyöläisen jooga" tulee uudestaan. Kurssi keskittyy hartiarenkaan, kaulan, niskan, olkapäiden ja lonkkien hyvinvointiin jumeja vapauttamalla ja oikeita lihaksia vahvistamalla. Syksyllä nähty sydäntenvalloittajien jooga "Vanhempi & vauva joogakurssi" tulee uudestaan myös. Puolentoista vuoden paussin jälkeen näemme myös Joogan pitkän alkeis-jatkokurssi, joka on tarkoitettu jo joogaan hiukan perehtyneille. Kurssilla perehdymme hathajoogan eri tyyppisiin harjoituksiin (asana-, hengitys-, puhdistus-, mielenharjoitukset) syvemmin. Lue lisää pitkistä kursseista tästä.

  Kuten huomaat, luvassa on paljon uutta ja ihmeellistä! Aloitetaan vuosi riemullisella ryminällä yhdessä! Sydämellisesti tervetuloa suositusten arvoiselle Joogastudio Oululle!