Joogastudio Oulun tunnit alkoivat nyt myös netissä livenä! Osallistu tunnille kotoasi.

Joogastudio Oulu on reagoinut salamannopeasti vallitsevaan tilanteeseen, jossa ihmiset eivät pääse joogatunneille paikan päälle. Selvitimme, miten on mahdollista järjestää opetus livenä netissä. Kalusto oli jo lähes valmiina ja vinkkejä saatin kollegoilta maailmalta. Testasimme maanantaina 16.3. ensimmäisen live-joogalähetyksen, johon osallistui parhaimmillaan lähes neljäkymmentä henkeä, kaksi studiolla ja 36 innokasta kokeilijaa netin välityksellä lyhyestä ilmoitusajasta huolimatta. Tunnin pitäminen oli toivottua kaiken hullunmyllyn keskellä, ja niin Joogastudiolla kuin kodeissakin nautittiin suuresti. Palaute oli yksimielinen: Tämä toimii, tätä lisää!

Keskiviikosta 18.3. Joogastudio Oulu on tarjonnut mahdollisuuden osallistua joogatunneillemme myös verkon välityksellä kotoa

Mietimme, mikä toimisi parhaiten vallitsevassa tilanteessa, kun suuri osa oppilaistamme ei voi tulla studiollemme ja pieni osa oppilaistamme puolestaan toivoo mahdollisuutta osallistua paikan päällä, joten päätimme yhdistää nämä kaksi. Tarjoamme opetusta sekä nettiyhteyden välityksellä suorana lähetyksenä, johon oppilaat voivat osallistua kotoa käsin, että hyvin rajatulle määrälle osallistujia studiollamme, missä riittävä 2 metrin etäisyys oppilaiden välillä säilyy. Studiolla pidämme tietysti myös erityistä huolta hygieniasta ja desinfioinnista. Paikan päälle studiolle otamme vain 8 henkilöä tuntia kohden. Netti-Joogaan mahtuu toistaiseksi 100 ihmistä yhdellä kertaa. 

Keskiviikkona 18.3. tuli voimaan voimaan uusi Netti-Joogastudion lukujärjestys korvaten vanhan lukujärjestyksemme. Uusi lukujärjestys on voimassa toistaiseksi. Päivitämme lukujärjestyksen tarjontaa toiveittenne perusteella, joita voi lähettää meille sähköpostitse tai Facebookissa.

Lukujärjestys on nyt julki ja tunneille voi ilmoittautua!
Julkaisimme tunnit ensi viikon sunnuntaihin 29.3. saakka aluksi. 

Ohjeet liittymisestä netti-joogatunneillemme:

 
Ohjeet osallistumiseen Netti-Joogastudio Oulun etätunnille kotoasi käsin. 
 
Toteutamme mahdollisuuden etäopetukseemme Zoom-videokonferenssipalvelun avulla, ammattilaiskameroin ja mikrofonein.
Etäopetuksessa näet ja kuulet opettajan tunnilta studioltamme. 
Koska videoyhteys toimii kahteen suuntaan, voi opettaja ja muut nettijoogaajat nähdä sinut niin halutessasi. Tällöin voit saada opettajalta kommentteja ja ohjeistuksia itsellesi.
 
Ilmoittautuminen.
HUOM! Ilmoittautuminen sulkeutuu 15 minuuttia ennen Netti-Joogatunnin alkua. 
 
1. Mene ilmoittautumisjärjestelmäämme kotisivuiltamme kohdasta ”Ilmoittaudu joogatunnille”
2. Etsi valitsemasi joogatunnin ajankohta ja valitse ”Netti-Joogastudio” vaihtoehto kyseisestä tunnista.
3. Paina ”Varaa” ja kirjaudu sisään. Jos teet sen ensimmäistä kertaa, pyytää järjestelmä tekemään tunnuksen. Se on helppoa ja kestää vain minuutin. 
4. Vahvista varaus.
5. Vahvistuksesta saat sähköpostiisi kuittauksen, josta voit myös perua varauksen. Peru varaus ennen tunnin alkua, jos et pääsekään mukaan tai yhteydessäsi ilmenee ongelmia, niin et menetä käyntikertojasi.
 
Maksu: 
 
Netti-Joogatuntimme ovat maksullisia ja tunneille voit osallistua etukäteen ostetuilla sarjakorteillamme. Yhdellä maksulla joogaa useampikin osallistuja yhden yhteyden päässä, vaikka koko perhe. Netti-Joogaan käyvät normaalit sarjakorttimme, anytime-kuukausikorttimme ja lisäksi myymme verkkokaupassamme Netti-Joogaan sarjakortteja: 1-kerran kortti Netti-Joogaan 12€ ja 6-kerran kortti Netti-Joogaan 60€. Meillä on tiedot ja listat valmiiksi ostetuista sarjakorteista, joten sinun ei tarvitse huolehtia ostettujen sarjakorttien ilmoittamisesta meille. Siirrämme valmiiksi ostetut sarjakortit tilillesi. Jos sinulla ei ole valmiiksi ostettua sarjakorttia ja osallistut Netti-Joogatunnille, laskutamme jälkikäteen 12€ sekä lisätyöstä laskutus- ja toimistokulut 10€.    
 
 

Liittyminen tunnille: 

 
Toimi seuraavasti avataksesi etäyhteyden Netti-Joogastudiollemme:
 
1. Lähetämme osallistujien sähköpostiin linkin verkkotunnillemme 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Avaa linkki ja seuraa ohjeita.
2. Zoom pyytää asennusta tietokoneellesi. Hyväksy asennus. Zoom löytyy myös älylaitteille, mutta suosittelemme tietokonetta ja tässä antamamme ohjeistus koskee tietokoneita.
3. Ohjelma pyytää lupaa käyttää tietokoneesi web-kameraa ja mikrofonia. Anna lupa. Voit halutessasi sulkea web-kamerasi ja opettaja ohjeistaa myös mikrofonin sulkemiseen tunnin alussa.
4. Säädä tietokoneesi etäisyyttä tarpeen mukaan, mikäli haluat että opettaja näkee sinun joogaamisesi.
5. Opettaja kertoo miten säädät videon niin, että näet pääsääntöisesti vain opettajan koko ruudulla ja voit keskittyä vain siihen.
6. Voit sulkea ja avata videon alhaalla olevasta valikosta ”Stop video/Start video” napista sekä mikrofonin ”Mute/Unmute” napista. 
7. Voit kirjoittaa muille osallistujille ja opettajalle ”Chat” toiminnolla, jonka löydät alhaalla olevan valikon keskeltä.
8. Nauti joogasta ja hetken rauhottumisesta, ole hyvä.

Ohjeet osallistumiseen tunnille studiollamme:

Olemme rajanneet osallistujamäärän studiollamme 8 henkilöön. Seuraa seuraavaa ohjeistusta, kun varaat paikkasi tunnille studiollamme.

1. Mene ilmoittautumisjärjestelmäämme kotisivuiltamme kohdasta ”Ilmoittaudu joogatunnille”
2. Etsi valitsemasi joogatunnin ajankohta ja valitse ”Kuusali” vaihtoehto kyseisestä tunnista.
3. Paina ”Varaa” ja vahvista tunti.
4. Peru tarvittaessa varaus lyhyelläkin varoitusajalla ennen tuntia, mutta toivomme että teet sen riittävän ajoissa. Näin ollen joku toinen ehtii vielä mukaan, jos tunti on täynnä.
5. Pidä huoli, että tutustut ja noudatat erityisen huolella seuraavia ohjeistuksia hygieniasta ja toimenpiteistä ennen kuin tulet tunnillemme: https://www.joogastudio.fi/covid-19-toimenpiteet-ja-ohjeistus/
6. Ota mukaan oma joogamatto ja joogatiilet, jos sinulla on.
7. Nauti joogasta ja hetken rauhoittumisesta, ole hyvä.