• Joogastudio Oulun joululoma sekä 2019 tammi- ja helmikuun lukkarin julkistus

 • Joogastudio Oulu viettää ansaitun rauhallista joulupaussia 22.12.2018 – 4.1.2019.

  Tällä viikolla tunnit ovat vielä normaalisti. Viimeinen tunti pidetään aamulla perjantaina 21. päivä. Jos joulustressi ja kiire yllättää, poistat sen helposti esimerkiksi keskiviikkoillan Total reset -tunnilla. Siitä on tullut lempitunti myös osalle meidän opettajista – joulunlämmin suositus siitä!

  Uusi vuosi alkaa liikuntakeskus Terminaalin yhteisellä Avoimet Ovet -tapahtumalla lauantaina 5.1.2019, jolloin Joogastudiokin täyttyy ilmaisista näytetunneista – kannattaa tulla paikalle! Tapahtumassa tarjoamme kahdeksan ilmaista joogatuntia. Tule ihmeessä tutustumaan!

  Maanantaina 7.1.2019 astuu voimaan Joogastudion uusittu lukujärjestys, jossa löytyy 16 viikkotunnin verran erilaisia joogatunteja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Lukujärjestykseen on tullut myös pieniä muutoksia. Joogan alkeet -tunnin nimi vaihtuu Hatha joogaksi kansainvälisen tavan mukaan. Se on tunti, josta joogaharjoittelu kannattaa aloittaa. Muita suosituksia uusille oppilaille ovat yin joogat ja Total reset -tunnit. Myöskin tason 1 Flow jooga ja Aamuflow-tunnit ovat hyviä vaihtoehtoja joogaharjoitusta aloittelevalle. Vanhat oppilaat voivat puolestaan kokeilla tason 2 tunteja, sekä uutukaisena tarjoamme pääsääntöisesti hengityksen kontrollointiin, kehon parantamiseen ja mielen hallintaan tähtäävää Pranayama, Kriya ja Meditaatio -tuntia torstai-illassa. Kestosuosikkia lämmössä tehtävää Heat-joogaa on edelleen kahtena iltana viikossa. Katso uusi lukujärjestys alta! Lataa lukkari PDF:nä tästä!

  Myös kevätkauden kurssien ilmoittautuminen on alkanut. Tarjoamme kursseina Joogan pitkää alkeiskurssia ja täysin uutta ja mullistavaa AcuYin joogaa.

  Maanantai ja tiistai-illoista löytyy Joogan pitkän alkeiskurssin kaksi eri ryhmää. Kurssi on ollut varsin suosittu. Pitkä alkeiskurssi on helppo ja hyvä keino päästä käsiksi joogaharrastukseen säännöllisen harjoituksen muodossa. Kurssia on kehuttu valtavasti, eikä syyttä! Olisiko tämä sinun tapasi löytää joogaharrastus? Lue lisää Joogan pitkästä alkeiskurssista ja ilmoittaudu mukaan!

  Uutuutena tarjoamme ensimmäisenä Suomessa ja ensimmäisten joukossa koko maailmassa AcuYin joogaa, jossa yhdistyvät yin jooga ja akupunktio. AcuYin järjestetään lyhytkurssien muodossa 5 kerran sarjana 8 osallistujalle 3 eri ryhmässä, joten yksilöllinen ohjaus on tiiviistä. AcuYin-joogan kehittäjä, Joogastudio Oulun tuntiopettaja (RYT200) ja fysioterapeutti Anna-Maija Kiviniemi tarjoaa harvinaisen hoitavan kokemuksen osaavissa käsissä, turvallisessa ympäristössä, jossa yin joogan rauhoittava vaikutus yhdistyy akupunktion hoitavaan vasteeseen. Anna-Maija on käynyt Valviran hyväksymän fysioterapeuttisen akupunktiokoulutuksen. Lue lisää AcuYin lyhytkurssista ja ilmoittaudu mukaan!

  Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja rauhaisaa joulun aikaa Joogastudio Oululta!
  Tavataan ensi vuonna uusin kujein tutussa ihanassa tunnelmassa!