• Joogastudio Oulun huikea suositteluetu: Tuo kaveri meille ja joogaa itse ilmaiseksi!

  • Jooga on kivempaa tuttujen kanssa! Joogastudio Oulu lanseeraa suositteluedun: Kun tuot meille uuden joogaajan, joka ostaa "Uuden aloittajan edun – 3 viikkoa joogaa", saat yhden viikkotunnin ilmaiseksi. Voit tuoda niin monta tutustujaa kuin haluat!

    Miten tämä toimii? Tule käymään meillä Joogastudio Oululla ja hae toimistostamme suositteluetu-lappu, jonka saat mukaasi. Anna lappu joogasta kiinnostuneelle kaverille, joka tunnille tullessaan esittää meille suositteluetu-lapun ja ilmoittaa meille sinun, eli suosittelijansa, nimen. Siinä samalla kirjaamme ilmaisen käyntikerran järjestelmäämme sinulle. Voit hyödyntää sen millä tahansa viikkotunnillamme. Kätevää, vai mitä! Voit siis joogata vaikka koko vuoden ilmaiseksi tuomalla tarpeeksi monta uutta joogia tunneillemme!

    Levitetään yhdessä joogan tuomaa hyvää oloa alkavan vuoden kunniaksi! Suositteluetu ei velvoita sinua tai kaveriasi jatkossa mihinkään, riittää että annat toiselle ihmiselle mahdollisuuden tutustua joogan maailmaan studiomme lämpimässä tunnelmassa. Harrastuksen jatkaminen on täysin kaverisi tahdosta kiinni. Ja sinä vakikävijänä saat nauttia ansaitsemastasi ilmaisesta joogakerrasta.

    Suositteluetu koskee "Uuden aloittajan edun – 3 viikkoa joogaa rajattomasti 45€" -tarjousta. Tarjous on voimassa tammikuun 2019 loppuun saakka. Sen jälkeen uuden aloittajan etu maksaa 48€. Suositteluetu koskee vain uusia harrastajia, jotka eivät ole käyneet meillä aiemmin. 

    Odotamme innolla pääsevämme tarjoamaan entistäkin antoisampia joogatunteja vanhoille tutuille ja uusille tuttavuuksille! Sydämellisesti tervetuloa meille Joogastudio Oululle!