• Joogastudio Oululla on joogaa odottaville ja pienten vauvojen äideille kahdesti viikossa

 • Joogastudio Oulu tarjoaa raskaana oleville tuleville äideille sekä jo synnyttäneille äideille sekä heidän pienille vauvoilleen mahdollisuuden joogaan.  

  Viikkotuntien lukujärjestykseen maanantaille klo 11.00-12.15 on tullut uusi Mammajooga sekä perjantaina 17.1. klo 13.00-14.15 alkaa kahdeksan kerran Vanhempi & vauva -joogakurssi.

  Mammajooga on tunti odottaville ja myös synnyttäneille pienokaisten äideille. Pienokaiset ovat tervetulleita tunnille äidin viereen seuraamaan äidin joogaharjoitusta. Mammajoogassa saat virkistystä, mielen tasapainoa, kehon tuntemusta sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia odotusaikaan ja äitiyden arkeen. Turvallisilla tunneilla tehdään lempeä harjoitus, joka päättyy loppurentoutukseen. Kurssilla huomioidaan niin raskauden eri vaiheiden tuomat rajoitukset kuin myös synnytyksen jälkeen tulleet mahdolliset kivut, väsymys ja muut haasteet. Tunnit sopivat myös valmistelemaan kehoa ja mieltä kohti synnytystä. Mammajooga soveltuu ihan aloittelijoille sekä tietysti aiemmin joogaa harrastaneille. Tunnille ovat tervetulleita myös muut äitiyden tunnelmiin haluavat naiset. Tunneilla tehdään lempeää joogaa sekä hengitys- ja rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvavierailijalle on 1-12kk.

  Tunti on tason 1 tunti. Tunti sopii hyvin myös ensikertalaisille. Tunti kuuluu normaaliin lukujärjestykseemme ja voidaan maksaa kertamaksulla (äitiyslomalainen 15€), sarjakortilla tai kuukausijäsenyydellä. Tunnille ilmoittaudutaan joka kerta erikseen ilmoittautumisjärjestelmämmme kautta. 

  Vanhempi & vauva -joogakurssi - pe klo 13.00-14.15 yht. 8 kertaa. Aloitus 17.1.Kurssin hinta 104€ (8 x 13€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 30€. Vanhempi & vauva -joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja hengitys- sekä rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvalle on 1-12kk. Viimeinen kurssikerta on 13.3. Tuntia ei pidetä 6.3. Kurssin opettajana toimii Tanja Wunsch.

  Annamme lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse toimisto@joogastudio.fii ja puhelimitse 040-1526654.