• Tervetuloa Joogastudio Ouluun!

 • Astu sisään joogastudion ihanaan tunnelmaan

  Joogastudio Oulu on lokakuussa 2014 avattu joogakoulu. Joogastudio Oulun uudistunut studio sijaitsee Terminaalissa, Limingantullissa osoitteessa Tyrnäväntie 16. Joogastudio Oulu tarjoaa monipuolista joogaopetusta sekä viikkotunteina että pitkien kurssien muodossa ja valikoimassamme on myös erilaisia vaihtuvia erikoiskursseja.

  Sinä olet lämpimästi tervetullut Joogastudio Ouluun joko tutustumaan joogaan aivan vasta-alkajana tai harrastamaan joogaa jo sitä pidempään tehneenä. Usko tai älä, jooga sopii kaikille! Myös rautakangille! Joogastudio Oulu on tunnettu lämpimästä ilmapiiristään, jossa asiantunteva joogaopetus tapahtuu sopivankokoisissa ryhmissä. Joogastudion levollinen ympäristö pursuaa tunnelmia Balilta ja Intiasta, ja kävijät voivat irrottautua hetkeksi arjesta ja keskittyä vain ja ainoastaan omaan hyvinvointiin. Jo pelkkä studiolle saapuminen voi olla juuri se kaipaamasi elämyksellinen hengähdystauko. Studiomme on suoritusvapaata aluetta!

  Joogastudio Oulun opettajat on tarkkaan valittu ja jokainen heistä on käynyt pitkän, kansainväliset standardit täyttävän koulutuksen, jokainen omassa lajissaan. Lisäksi opettajatiimimme jäsenet ovat kaikki mitä mahtavimpia persoonia, joiden tunneista tulet taatusti nauttimaan!

  Joogastudio Oulu tarjoaa sinulle parhaat mahdollisuudet joogan harrastamiseen, jotta voit vaikuttaa itse omaan terveyteesi, jaksamiseesi ja hyvinvointiisi. 

  Joogastudio Oulu on suosittelun arvoinen!