Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa Joogastudio Ouluun!

Astu sisään joogastudion ihanaan tunnelmaan​

Joogastudio Oulu on lokakuussa 2014 perustettu joogakoulu. Joogastudio Oulun uudistunut studio sijaitsee Terminaalissa, Limingantullissa osoitteessa Tyrnäväntie 16. Joogastudio Oulu tarjoaa monipuolista joogaopetusta sekä viikkotunteina studiolla ja netissä, että pitkien kurssien muodossa. Valikoimassamme on myös erilaisia vaihtuvia erikoiskursseja ja tapahtumia.

Sinä olet lämpimästi tervetullut Joogastudio Ouluun joko tutustumaan joogaan aivan vasta-alkajana tai harrastamaan joogaa sitä jo pidempään tehneenä. Usko tai älä, jooga sopii kaikille! Joogastudio Oulu on tunnettu lämpimästä ilmapiiristään, jossa asiantunteva joogaopetus tapahtuu sopivan kokoisissa ryhmissä. Joogastudion levollinen ympäristö pursuaa kahden joogasalin verran tunnelmia kauniilta Balilta, mausteisesta Marokosta ja mystisestä Intiasta. Kävijät voivat irrottautua hetkeksi arjestaan keskittyen vain ja ainoastaan omaan hyvinvointiinsa. Jo pelkkä erityisen tunnelmalliselle studiolle saapuminen voi olla juuri se kaipaamasi elämyksellinen hengähdystauko. Studiomme on suoritusvapaata aluetta ja me autamme sinut hyvinvointiin ja läsnäoloon lähemmäs itseäsi!

Joogastudio Oulun opettajat ovat kaikki tarkkaan valittuja ja jokainen heistä on käynyt pitkän, kansainväliset standardit täyttävän koulutuksen omassa joogalajissaan. Lisäksi opettajatiimimme jäsenet ovat kaikki mitä mahtavimpia inspiroivia lämpimiä persoonia. Heidän joogatunneista tulet taatusti nauttimaan!

Joogastudio Oulu tarjoaa sinulle parhaat mahdollisuudet joogan harrastamiseen, jotta voit vaikuttaa itse omaan hyvinvointiisi, terveyteesi ja pääset lähemmäs itseäsi.

Joogastudio Oulu on monien suosittelujen arvoinen joogakeskus!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 3 ilmaista näytejoogavideota!