• Tervetuloa Joogastudio Ouluun!

 • Astu sisään joogastudion tunnelmaan ihanaan

  Joogastudio Oulu on lokakuussa 2014 avattu joogakoulu. Joogastudio Oulun uudistunut studio sijaitsee nyt Terminaalissa Limingantullissa osoitteessa Tyrnäväntie 16. Joogastudio Oulu tarjoaa monipuolista jooga-opetusta viikkotuntien muodossa, pitkien kurssien muodossa sekä erilaisia vaihtuvia erikoiskursseja.

  Sinä olet lämpimästi tervetullut Joogastudio Ouluun harrastamaan joogaa ja tutustumaan joogaan harrastuksena. Usko tai älä mutta, jooga sopii kaikille. Jooga sopii myös rautakangille. Joogastudio Oulu on tunnettu tunnelmallisesta ilmapiiristään jossa asiantunteva joogan opetus tapahtuu sopivan kokoisissa ryhmissä. Joogastudion levollinen ympäristö pursuaa fiiliksiä Balilta ja Intiasta, jossa kävijät voivat irrottautua hetkeksi arjesta ja keskittyä omaan hyvinvointiinsa. Jo pelkkä studiolle saapuminen voi olla juuri se kaivattu elämyksellinen hengähdystauko. Studiomme on suoritusvapaata aluetta arjen suorituksen keskellä. 

  Joogastudio Oulun opettajat ovat tarkkaan valittu ja kaikki ovat käyneet pitkän kansainväliset standardit täyttävän opettajakoulutuksen, jokainen omassa joogalajissaan. Joogastudio Oululta saat asiantuntevaa ja yksilöllistä apua joogan harrastamisessa. Lisäksi opettajatiimimme jäsenet ovat kaikki mitä mahtavimpia henkilöitä ja tulet taatusti nauttimaan heidän tunneistaan. 

  Joogastudio Oulu tarjoaa sinulle parhaat mahdollisuudet joogan harrastamiseen, jotta voit vaikuttaa itse omaan terveyteesi, jaksamiseesi ja hyvinvointiisi. 

  Opetamme rakkaudesta joogaan!