• Matti Rautaniemi vierailee Joogastudio Oululla 15.-17.3.2019 – Joogasivistyksen peruskurssi: Joogan historia ja filosofia

 • Joogastudio Oulu saa arvostetun ja harvinaisen vieraan maaliskuussa. Matti Rautaniemi on Suomen joogan kentällä tunnettu tutkija, kirjailija ja joogalehti Anandan suosittu toimittaja.

  Tartu tilaisuuteen ja tule taatusti kiinnostavalle viikonloppukurssille! Tämän takia kannattaa matkustaa kauempaakin.

  Varaa paikkasi tästä!

  Oletko kiinnostunut sukeltamaan syvemmälle joogan maailmaan? Kiinnostaako joogan pitkä historia ja antoisa filosofia? Haluatko tutustua yhä yksityiskohtaisemmin omaan harjoitukseesi?

  Joogasivistyksen peruskurssilla perehdymme joogan 3500-vuotiseen historiaan ja rikkaaseen filosofiseen perinteeseen. Kurssilla opit, mistä erilaiset joogamuodot ovat peräisin ja miten jooga on muuttunut matkallaan muinaisesta Intiasta kaikkialle maailmaan. Lisäksi paneudumme joogan historian värikkääseen henkilögalleriaan.

  Tämä viikonloppu on tehty juuri sinulle, joka olet kiinnostunut joogasta pintaa syvemmältä. Kurssin jälkeen voit varmasti sanoa tietäväsi aiheesta enemmän. Matti Rautaniemen kirjaan tutustuneille on selvää, kuinka hämmästyttävän laaja tietämys hänellellä on. Älä missaa tätä mahdollisuutta!

  Kurssi antaa sinulle perustiedot joogan historiasta ja filosofiasta. Samalla opit ymmärtämään omaa harjoitustasi paremmin ja saat siitä enemmän irti.

  Joogasivistyksen peruskurssilla käydään läpi seuraavat asiat:
  1. Joogan alkuperä
  2. Joogasutra, tantra ja hathajooga
  3. Modernin joogan synty
  4. Jooga saapuu länteen
  5. Jooga valloittaa maailman

  Tervetuloa mukaan kartuttamaan joogasivistystä!

  Opettajasta: Matti Rautaniemi (synt. 1981) on joogatutkija, tietokirjailija, toimittaja ja kääntäjä. Hän on perehtynyt joogan käytäntöön, teoriaan ja historiaan vuodesta 2005 lähtien. Matti on valmistunut Helsingin yliopistosta ja tekee parhaillaan Åbo Akademissa väitöskirjaa joogan historiasta Suomessa. Hän myös juontaa suosittua Maailmanpuu-podcastia joogaopettaja Miska Käpin kanssa. Matilta on ilmestynyt kirja Erakkomajoista kuntosaleille – miten jooga valloitti maailman (2015), josta julkaistaan keväällä 2019 uusi, laajennettu laitos.

  Luennoitsijana Matti Rautaniemi on tunnettu humoristisesta ja selkeästi ymmärrettävästä otteestaan. 

  Älä mieti enempää vaan tule sivistymään. Ilmoittaudu mukaan! Teet sen helposti tästä.

  Mitä: Joogasivistyksen peruskurssi: Joogan historia ja filosofia - opettajana Matti Rautaniemi

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Luennot: Perjantaina 15.3. klo 18.00-19.30 | Lauantaina 16.3. klo 10.00-11.30 ja 13.30-15.00 | Sunnuntaina 17.3. klo 10.00-11.30 ja 13.00-14.30

  Hinta: 120 euroa / kaikki luennot 

  Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla "Joogan historia ja filosofia - Matti Rautaniemi 15.-17.3.2019" kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. 

  Lisätietoa kurssista, ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi