Siirry suoraan sisältöön

Aloita jooga! Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi. Syksyn 2023 kurssin ilmoittautuminen on auki.

Oletko haaveillut joogan aloittamisesta?
Tuntuuko, että olet kaivannut hyvinvointiisi jotain jo pitkään?
Etsitkö stressittömämpää elämää, vapautta kehossa, tasapainoa, läsnäoloa ja henkistä voimaa?

Joogastudio Oulu hakee yhteisöönsä ihan uusia harrastajia, jotka haluavat aloittaa joogan harrastamisen ihan nollapisteestä!

Löydä sinäkin joogan hämmästyttävät  vaikutukset kehoon, mieleen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jooga toimii todistetusti.

Syyskuussa 2023 Joogastudio Oulu järjestää “Joogan pitkän aloituskurssin – vasta-alkajasta harrastajaksi” uuden ryhmän ensimmäistä kertaa yli puoleentoista vuoteen. Ilmoittautuminen syksyn kurssille on auki!  Järjestän syksylle VAIN YHDEN RYHMÄN. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti. Varaa paikkasi nyt!

“Elämäni ehkä paras päätös on aloittaa jooga.”

Pitkät alkeiskurssit ovat saaneet ylistävää palautetta  aiempien kurssien osallistujilta. Usein kuulen palautetta, että joogan aloittaminen on ollut yksi elämän parhaita päätöksiä. Tätä en hämmästele ollenkaan. Niin se oli minullekin.

Tule sinäkin mukaan tällä kertaa! Jooga toimii jokaisella.

Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä  ja saada hyvinvointia, mielenrauhaa sekä läsnäoloa? Oletko kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua joogatunneille, joilla on paljon jo vuosia jooganneita? Oletko mielestäsi lähempänä rautakankea kuin kuminauhaa ja joogan asentoharjoitus tuntuu ajatuksena pelottavan kaukaiselta? Vai haluatko jostain muusta syystä lähestyä joogaa harrastuksena ihan nollapisteestä?

”Olen ollut todella tyytyväinen joogakurssiin, mukaan lähtemistä ei ole tarvinnut katua.”

Joogastudio Oulun kurssilla  voit aloittaa rauhassa matalalla kynnyksellä. Voit aloittaa joogan harjoittelun  muiden ihan uusien harrastajien  kanssa. Sinua opettaa yksi Suomen kokeneimpia joogaopettajia – ulkomailla opiskellut ja opettanut  Matti Pääaho. Tällä kurssilla myös viihdyt, unohdat hetkeksi arjen ja pääset inspiroitumaan ja tutustumaan rennossa ilmapiirissä joogan jännittäviin harjoituksiin.  

Moni on ollut epävarma joogan aloittamisen suhteen ennen kurssille menoa. Myöhemmin samat ihmiset kehuvat joogan aloittamista yhdeksi elämänsä parhaimmaksi päätökseksi. Olisitko sinäkin yksi heistä?

“Olin kankea kuin rautakanki. Sitten ihan sattumalta löysin tämän kurssin. Hetkeäkään miettimättä ilmoittauduin ja tätä päätöstä en ole katunut kertaakaan. Kurssi vastasi odotuksiani ja jopa ylitti ne. En olisi koskaan uskonut, että huomaan niin suurta edistystä näinkin lyhyessä ajassa.”

Olen kuullut kurssituntien olevan monelle viikon kohokohta. Sitä se on minullekin. Uusien oppilaiden ohjaaminen joogan pariin on tärkeää ja inspiroivaa. Lue alta osallistujien palautetta tarkemmin.

Ilmoittaudu mukaan syksyn 2023 Joogan pitkälle aloituskurssille – vasta-alkajasta harrastajaksi!

Kurssilla voit lähestyä joogaa viimeinkin ilman kynnystä. Aloitat opettelusi ja joogan harrastamisen nollatasolta helposti. Aiempaa kokemusta sinulta ei vaadita. Tulet kurssille juuri sellaisena kuin olet – vaikka täysin rautakankena. Kurssin tavoitteena on saada sinut vasta-alkajana mukaan helposti. 

Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin sekä saanut riittävän kokemuksen jatkaaksesi joogan harrastustamista missä vain. 

Kenelle? Olen rakentanut vuosien saatossa kurssin ihmisille, jotka haluavat aloittaa joogan harrastamisen ihan nollapisteestä yhdessä samantasoisten ryhmäläisten kanssa. Kurssi sopii erityisesti sellaisille, jotka eivät halua suoraan joogatunneille, jossa on jo pitempään harrastaneita..

Kurssin sisältö ja hyödyt:  Kehität kurssilla kehosi liikkuvuutta, venyvyyttä, tasapainoa ja voimaa. Saat myös ihanaa mielenrauhaa, stressittömän suoritusvapaan hetken hektisen elämän keskelle. Opettelet harjoituksilla myös läsnäoloa, itsetietoisuutta ja keinoja laskea kierroksia. 

Kurssi pitää sisällään 75 minuutin kokonaisvaltaisen joogatunnin kerran viikossa 13 kurssikerran ajan. Kurssi kestää syyskuusta-marraskuun loppuun. 

Kurssilla käydään läpi asana (eli asento)-harjoittelun perusteet perinpohjaisesti, helpoista harjoituksista alkaen. Opettelemme aurinkotervehdyksen ja suuren joukon tavallisia asanoita, joita muokkaamme jokaisen henkilökohtaisen  jäykkyystason ja haasteiden mukaan – opit tekemään joogaa omalla tavallasi ja rautakangetkin taipuvat pikkuhiljaa. Sinä  voit aloittaa joogaharjoituksesi juuri siltä tasolta, mihin olet valmis.. Älä kuitenkaan luule, että joogan harjoittelu olisi vain ihan  kevyttä puuhaa, vaikka kyseessä on aloituskurssi. Osana jokaista tuntia työskentelemme kehittäen ja voimistaen kehon tukilihaksistoa ja tunnetusti tämä tuo hikeäkin pintaan. Teet kuitenkin oman jaksamisesi ja henkilökohtaisten mahdollisuuksiesi mukaan. Jooga on lajina hyvin kokonaisvaltaista ja tasapainottavaa.  Löydät oman tapasi tehdä ja saada joogan hyötyjä.

Pelkästään tämän kevään aikana olen saanut enemmän tuloksia omaan liikkuvuuteeni kuin koskaan aikaisemmin, tämä tietenkin tuntuu ja näkyy.”

Kurssilla opetellaan joogan asana-harjoituksessa tehtävä joogahengitys ja lisäksi sivuten pienissä määrin muita hengitysharjoituksia. Kurssilla joogan maailma tulee sinulle tutuksi.

Rentoutuminen sekä mielen rauhoittaminen ja tasapainottaminen ovat meille tärkeitä tavoitteita. Tekemämme joogaharjoitukset tähtäävät kehon lisäksi mielen rauhoittumiseen ja hyvinvointiin. Kurssilla saat myös kirjallisia ohjeita kurssilla opeteltavista asanoista ja asanasarjoista kotiin vietäväksi.

Terveydelliset haasteet? Kurssilla otetaan huomioon myös mahdolliset terveydelliset haasteesi ja annetaan niiden mukaisesti  vaihtoehtoja harjoitukseen. Vain hyvin harva terveydellinen tila estää sinua  joogan harrastamisen kokonaan. Kysy tästä ihmeessä lisää suoraan minulta, soita tai laita sähköpostia minulle. Katso yhteystietoni alta.

”Itselle on tullut yllätyksenä, kuinka suuri apu tästä on ollut polven nivelrikkoon. Polvi ei ole ollut näin hyvässä kunnossa sen jälkeen kun nivelrikko todettiin… aika yllättävää. Ehdottomasti jatkan joogaamista nyt kurssin jälkeen.”

Jännittääkö kurssille osallistuminen vielä? Minun mielestä suurempi pelko on jäädä vaille näin mahtavan kehon ja mielen hyvinvointiin vaikuttavan harjoituksen vaikutuksista. En ole vielä koko joogan opettamisurani aikana törmännyt toiseen yhtä monipuoliseen lajiin joka vaikuttaa meihin myönteisesti niin monella tasolla. En usko, että löydän edes sellaista. 

 Kuka minä olen? 

Olen Matti Pääaho. Olen opettanut tuhansia joogaoppilaita urani aikana pääsääntöisesti Oulussa ja olen ollut vierailevana opettajana lukuisilla  joogakouluilla ja isoilla joogafestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. Olen ohjannut valtavan määrän uusia harrastajia joogan pariin ja se on suuri intohimoni.

Olen liikkunut itse koko elämäni ja liikuttanut hymy huulessa muita ihmisiä jo yli 20 vuoden ajan. Siirtymä tanssin opettamisesta joogan opettamiseen tapahtui vuoden kestäneellä maailmanmatkalla kymmenen vuotta sitten, jolloin sukelsin entistä syvemmälle joogan, meditaation ja henkisten harjoitteiden maailmaan muun muassa Intiassa ja Balilla. Opiskelin Intiassa kuukausia pitkässä joogaopettaja- ja joogaterapiakoulutuksessa. Olen sen jälkeen ollut oppilaana monen suomalaisen pioneerin ja ulkomaisten mestariopettajien koulutuksissa.

Minun ohjauksessa ei ole tylsää tai liian vakavaa. Pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja iloinen  asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia, inspiroivia  ja kenen tahansa helposti aloitettavia.

Palautetta aiemmilta kursseilta:

”Olen ollut todella tyytyväinen joogakurssiin, mukaan lähtemistä ei ole tarvinnut katua.
Olen jo muutaman vuoden haaveillut joogan aloittamisesta, mutta aina siirtänyt sitä. Jostain netin syövereistä on tullut joogasta kuva, että se on kamalan vakavaa, myöhästymistä ei sallita, tunneilla ei saa juoda jne. Tämä ei ollut yhtään sellaista. On ollut hyvä, että on saanut aloittaa rauhallisesti ja kaikki asanat on käyty alusta asti perusteellisesti läpi. Pelkkä viikonloppu-kurssi olisi ainakin itselle ollut ihan liian lyhyt. Hengitysharjoitukset on myös tulleet tarpeeseen, niissä oppii rauhoittumaan.”

”Alaselkäni oli oireillut jo useamman vuoden, ja koska työni sairaanhoitajana on fyysisesti hyvin kuormittavaa alkoi huolestuttaa, että selkäni ja muu kroppani sanoo pian sopimuksen irti. Olin kuullut kuinka moni oli saanut joogasta apua selkäongelmiin. Itseäni kiinnosti myös joogan henkinen puoli, sillä työni psyykkinen kuormittavuus kasvoi jatkuvasti. Useampi työkaveri poltti itsensä loppuun ja halusin itse välttää tätä kohtaloa. Ja lukemani ja kuulemani perusteella ajattelin, että joogasta olisi myös tässä apua. Itsellä oli kuitenkin iso kynnys lähteä suoraan viikkotunneille, koska mitään pohjaa ei ollut ja olin kankea kuin rautakanki. Sitten ihan sattumalta löysin tämän kurssin. Hetkeäkään miettimättä ilmoittauduin ja tätä päätöstä en ole katunut kertaakaan. Kurssi vastasi odotuksiani ja jopa ylitti ne. En olisi koskaan uskonut, että huomaan niin suurta edistystä näinkin lyhyessä ajassa. Pidin siitä, että asanat rakennettiin huolellisesti ja aina sai apua ja erilaisia variaatioita jos oma kroppa ei johonkin pystynyt. Hengitysharjoitukset olivat kanssa mukavia ja niistä on ollut iloa töissä jaksamisessa. Oli myös mukavaa että kurssi eteni sopivasti pikkuhiljaa haasteellisempiin juttuihin ja sai usein kokea onnistumisen riemua ja huomata edistystään.”

”Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti joogassa jo vuosia siellä sun täällä ja monenlaisella tunnilla. Mutta näissä on oikeastaan aina toistunut sama (kuten yleensä ryhmäliikuntatunneilla), että ohjataan asanasta toiseen kertomatta/ohjaamatta tarkemmin mitä teet oikein ja mitä väärin. Tästä syystä halusin tulla kurssille ja aloittaa ihan alusta oppimaan perusasiat kunnolla, ja näin on kyllä käynyt. Pelkästään tämän kevään aikana olen saanut enemmän tuloksia omaan liikkuvuuteeni kuin koskaan aikaisemmin, tämä tietenkin tuntuu ja näkyy mm. muissa harrastuksissa.”

”Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämäni ehkä paras päätös on aloittaa jooga.”

Onko sinulla kysyttävää? Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla, whatsappilla tai soita. Yhteystiedot löydät alta.

Onko nyt sinun vuorosi löytää joogan hyödyt?
Voisiko tämä olla sinullekin yhtä mullistavaa?

Mitä:
Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

Milloin:
Tiistaisin 5.9.-28.11.2023 (syyskausi 2023) klo 17.30-18.45
Kurssikertoja on yhteensä 13 kappaletta. 

Ilmoittaudu tästä kurssille!

Missä:
Pikisaaressa Kulttuurilaboratorion tapahtumasalissa (Pikisaarentie 15 sisäänkäynti B1). Ilmaisia parkkipaikkoja on Pikisaarentiellä ja Kuusisaaren isolla Pikisaaren puoleisella parkkipaikalla.

Kurssille:
Tarvitset oman joogamaton kurssille. Voit myös ostaa huippulaatuisen käytetyn, mutta täysin puhdistetun lähes uuden veroisen joogamaton minulta 25 euron hintaan. Myymme harrastajille entisellä studiollamme käytössä olleita laadukkaita mattoja. Muu tarpeisto löytyy salista. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Hinta ja ennakkomaksu: 
Kurssimaksu on 220€ (16€ per kerta 75 min).
Kurssimaksu koostuu 13 kurssikerrasta ja hinta sisältää harjoitusmateriaalit. 

Kurssin osallistumisen ennakkomaksu on 65€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Voit maksaa myös liikuntaeduilla. Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

Ilmoittaudu tästä nyt mukaan!

Kysyttävää?
Soita, lähetä whatsapp-viesti tai sähköpostia. Matti Pääaho, matti  (at) joogastudio.fi tai 0445555878.
Liity myös Joogastudio Oulun tapahtumien ja ilmoitusten  whatsapp-ryhmään.

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään kurssin alkamispäivän jälkeisenä päivänä 6.9.2023 ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.