Joogan pitkä alkeis-jatkokurssilla matka jatkuu syvemmälle inspiroivaan joogaharjotukseen

Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoitukseen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. Tätä kaikkea ovat joogan vaikutukset, kun alamme tekemään sitä enemmän ja sopivalla haastetasolla. Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan syvemmin tutustumiseen. Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia tasolla 1 ja 1-2, ja lisäksi sivuutamme pienissä määrin ohessa kriya, pranayama ja hengitysharjoituksia, sekä voit opiskella joogafilosofiaa kotiläksynä. Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi sopii ihmisille, jotka ovat vakiinnuttaneet joogaharjoituksensa noin kerta viikkoon / kahteen. Kurssi sopii hyvänä jatkona niille, jotka ovat käyneet joogan pitkän aloituskurssin. Jos sinua mietityttää, voit aina kysyä meiltä lisää. Viimeinen kurssikerta on 15.12. Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho

Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Nyt on sinun vuorosi.

Mitä: Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi

Milloin: SYYSKAUSI 2020 Tiistaisin 18.30-19.45.

Kurssikertoja on yhteensä 18 kappaletta. Aloitus on tiistaina 18.8.

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Hinta ja ennakkomaksu: Kurssi maksaa yhteensä 270€ (18 kurssikertaa x 15 euroa). Kurssin osallistumisen ennakkomaksu on 90€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksuna maksamisesta sähköpostilla. Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

Varaus- ja peruutusehdot: Lue kurssin varaus- ja peruutusehdot täältä. Ilmoittautuminen ja varausmaksun maksaminen kurssille toimii varaus- ja peruutusehtojen hyväksymisenä.

Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 0401526654