• Joogamaratoni intialaisittain vie joogaa jo harrastaneet yli 60 asanan sarjaan syksyllä lauantaina 28.9, 9.11. ja 14.12.

 • Harrastajiemme pyynnöstä järjestämme pitkästä aikaa tykätyn pitkän joogaharjoituksen kolmesti tänä syksynä! 

  Tule sinäkin mukaan tekemään noin kaksi ja puoli tuntia asanaharjoitusta pitkän loppurentoutuksen kanssa. 

  Lauantaina 28.9., 9.11. ja 14.12. klo 9.30 alkaen järjestämme noin 2-3 tunnin mittaisen pitkän pitkän joogaharjoituksen.

  Teemme intialaistyylisen pitkän joogaharjotuksen, jota opettajamme Matti teki Intiassa kuukauden ajan joka aamu. Kyseessä on Matin opettajan Bharath Shettyn luoma joogasysteemi, joka käsittää yli 60 eri asanaa.

  Aloitamme mantralla, jota seuraa pieni hengitysharjoitus, jatkamme aurinkotervehdyksillä ja sen jälkeen käymme läpi seisoma-asanat jalat yhdessä, seisoma-asanat jalat erillään, inversio-asanat, taaksetaivutukset, eteentaivutukset, kierrot, voima-asanat ja lopetusasanat. 

  Erikoispitkä tunti on tarkoitettu jo jooganneille, jotka ovat jo päässeet joogaan jo vähän käsiksi. Vaikka aika kuulostaa pitkältä se menee kuitenkin nopeasti joogaan keskittyen. Pauseja emme erikseen pidä, mutta jokainen käydä vessassa tarpeen tullen ja levätä tarpeen mukaan välillä matolla. 

  Asanoihin käytämme vähemmän aikaa kuin normaaleilla tunneilla.

  Tutustu aitoon Intialaiseen tapaan tehdä pitkä ja oikeasti kokonaisvaltainen joogaharjoitus! Tunnin jälkeen voit tuntea syvän hyvän olon ja kiitollisuutta pitkän harjoituksen tehneenä. 

  HUOM! Erikoistunti on arviolta 3 tuntia, mutta voi kestää vähemmän tai enemmän. Varaa aikaa enemmän varmuuden vuoksi.  

  Mitä: Pitkä joogamaratoni intialaisittan

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin:

  • Lauantaina 28.9.2019 klo 9.30
  • Lauantaina 9.11.2019 klo 9.30
  • Lauantaina 14.12.2019 klo 9.30
  • Kesto noin 3 tuntia, varaa aikaa pidempään.

  Hinta: 35 euroa, mutta voit maksaa myös 3 sarjakortin kerralla! Maksuvälineenä ei käy uuden aloittajan 3 viikon jäsenyys.

  Erityisalennus Anytime-kuukausijäsenille: Voit osallistua harjoitukseen 10€ hinnalla. 

  Muuta: Tarvitset joustavat vaatteet, missä on mukava liikkua.  

  Ilmoittautuminen:

  Pyydämme ilmoittautumaan hyvissä ajoin!

  Ilmoittaudu etukäteen Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmässä. Klikkaa tästä!

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 5 henkilöä. Minimi-ilmoittautujamäärä tulee olla jo perjantai iltaan klo 22.00 mennessä.

  Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos halua maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla, Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla.

  Lisätietoa kurssin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi

  Matin opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti aloitettavia. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen maailmaan.