Siirry suoraan sisältöön

Joogamaratoni intialaisittain vie joogan harrastajat pitkään joogaharjoitukseen viimeistä kertaa studiolla 6.5. (PERUTTU)

ERIKOISTUNTI 6.5. ON VALITETTAVASTI PERUTTU MATIN SAIRASTUMISEN VUOKSI. ILMOITAMME MYÖHEMMIN, MIKÄLI LÖYDÄMME KORVAAVAN AJANKOHDAN JOOGAMARATONILLE. 

Joogamaratoni intialaisittain oli ennen koronaa suosittu joka kuukautinen yhteinen joogaharjoitus. Nyt yli kahden vuoden paussin jälkeen palaamme vielä kerran tekemään yhteisen joogamaratonin ennen studion  sulkemista.

 Joogamaratoni on noin 2,5-3 tunnin pituinen joogaharjoitus, joka sopii esimerkiksi hatha, flow ja heat jooga tuntien kävijöille. 

VOIT OSALLISTUA MUKAAN STUDIOLLAMME TAI NETTIJOOGANA!

Teemme intialaiseen tyyliin pitkän joogaharjotuksen, jota opettajamme Matti teki Intiassa kuukauden ajan joka aamu opiskellessaan joogaa. Kyseessä on Matin opettajan Bharath Shettyn luoma joogasysteemi, joka käsittää yli 60 eri asanaa. Maratoni on tarkoitettu aiemmin joogaa harrastaneille, jotka ovat päässeet joogaan jo vähän käsiksi ja esimerkiksi aurinkotervehdys on harjoituksena jo tuttu. Vaikka harjoituksen pituus kuulostaa pitkältä, se menee kuitenkin nopeasti joogaan keskittyen. Pausseja emme erikseen pidä, mutta jokainen voi käydä vessassa tarpeen tullen tai levätä välillä matolla. Jokainen tekee yhteisen harjoituksen omalla tasollaan ja asanoita helpotetaan aina ryhmän mukaisesti.

Aloitamme harjoituksen mantralla, jota seuraa aktivoiva hengitysharjoitus. Jatkamme aurinkotervehdyksillä ja sen jälkeen käymme läpi seisoma-asanat jalat yhdessä, seisoma-asanat jalat erillään, inversiosarjan, taaksetaivutukset, eteentaivutukset, kierrot, voimaa kasvattavat asanat ja lopetusasanat. Asanoihin käytämme vähemmän aikaa kuin normaaleilla tunneilla. Lopetamme tunnin pitkään loppurentoutukseen ja mantraan.

Tutustu aitoon intialaiseen tapaan tehdä pitkä ja oikeasti kokonaisvaltainen joogaharjoitus! Tunnin jälkeen voit tuntea syvän hyvän olon ja kiitollisuutta pitkän harjoituksen tehneenä. 

HUOM! Erikoistunti on arviolta 3 tuntia, mutta voi kestää vähemmän tai enemmän. Varaa aikaa hukan enemmän varmuuden vuoksi.  

Missä: Joogastudio Oulu Tyrnäväntie 16 (Terminaali, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Voitto)

Milloin:
 6.5.2022 klo 17.00-20.00 

Hinta:
 30€ 

Voit maksaa myös sarjakorttien kerroilla osan tai kokonaan. Yksi kerta on 10€ arvoinen maksaessasi niillä.

Nettijoogaan ilmoittautujiilta laskutetaan sähköpostitse osallistumismaksu harjoituksen jälkeen.

Alennukset: Anytime-kuukausijäsenet pääsevät tähän työpajaan 20€ hinnalla.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan Joogastudion varausjärjestelmässä.

Ilmoittaudu mukaan paikan päälle studiolle tästä!

Ilmoittaudu mukaan nettijoogan kautta tästä!

Liikuntaedut: Voit maksaa työpajan Smartumeilla, Smartum-paylla, Edenredilla, ePassilla tai tyky-seteleillä.

Muuta: 

Mukaan puhtaat joustavat ja kevyet treenivaatteet, juomapullo, leikkimieltä   

Nettijoogaan mukaan: Nettijoogaan suositellaan tablettia tai läppäriä. Olisi suositeltavaa, muttei välttämätöntä olla seuraavat välineet: joogavyö, joogablokki, iso pyyhe joka voidaan kääriä rullaksi.