• Johdatus joogaan – tutustu lajiin helposti ja turvallisesti tässä työpajassa. Järjestämme työpajan taas lauantaina 6.6.

 • Oletko kiinnostunut joogasta? Tai suunnitellut sen aloittamista? Kaipaako mielesi rauhoittumista ja kehosi voimaa ja notkeutta? Mutta jostain syystä et vielä ole päässyt joogamatolle asti? 

  Järjestämme seuraavan työpajan 6.6. klo. 12-14.

  "Johdatus joogaan" on Joogastudio Oulun oma matalan kynnyksen joogan intro-työpaja, jossa tutustutaan joogan harrastamiseen. Työpaja toimii loistavana ensiaskeleena joogaharrastukseen ihan kaikille. Työpajan aikana käymme yhdessä läpi joogan perusharjoittelua, sanastoa ja -asentoja sekä opimme, miten joogatunneilla käytännössä toimitaan. Tässä kaksituntisessa työpajassa opit kaiken oleellisen joogan aloittamisesta. Tämän työpajan käytyäsi voit levollisin mielin ja itsevarmoin askelin astua joogamatolle tekemään harjoitusta valitsemallesi viikkotunnille kanssaliikkujien joukkoon.

  "Uskallanko minä?" Kyllä. Tämä matalan kynnyksen työpaja on juuri sinulle.

  Kiinnostaako jooga lajina, mutta ehkä vielä mietityttää tai jännittää? Kaipaatko elämääsi tasapainoa, mutta et ole vielä ottanut askelta sitä kohti? Kysyimme itseltämme, kuinka voisimme auttaa ja rohkaista ihmisiä tulemaan joogan pariin. Tämä työpaja syntyi vastauksena siihen. Me haluamme tehdä joogan aloittamisesta helpompaa ja osoittaa, että jooga kuuluu kaikille. 

  "Pelkään, että olen liian jäykkä!" Älä pelkää. Et varmasti ole. 

  Moni haluaisi aloittaa joogan, mutta luulee virheellisesti, että joogan harrastamisen aloittamiseksi pitäisi olla valmiiksi jonkinlainen. Mikä kaamea väärinkäsitys tämä onkaan! Näin ei todellakaan ole! Joogaan aloittajan ei tarvitse olla notkea, voimakas, liikkuva, tietyn ikäinen, muotoinen tai mitään muutakaan. Joogan voi aloittaa juuri sellaisena kuin on. Kaikki me aloitamme nollapisteestä kuitenkin. Suurin osa meistä on jäykkiä ensi kertaa joogatunnille tullessa! Rautakanget ovat erittäin tervetulleita joogan pariin, itseasiassa he hyötyvät joogasta huomattavasti.

  Löydä viimeinkin joogan ilo! Sinäkin voit lähteä joogatunnilta kotiin suupielet korvissa.

  Vaikka sinulla ei olisi minkäänlaista tietoa tai kokemusta joogasta tai et olisi koskaan käynyt Joogastudio Oululla, olet enemmän kuin tervetullut – tässä työpajassa et voi kysyä tyhmiä kysymyksiä ja saat tulla juuri sellaisena kuin olet! 

  Tämä on sinun hetkesi aloittaa. Yhdessä tekemällä opimme, ja hauskaakin saa pitää!

  Mitä: Johdatus joogaan -työpaja (opettajana Eleni Mizaras)

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: 6.6. klo 12.00-14.00

  Hinta: 20 € (maksuvälineeksi käyvät käteis- korttimaksujen lisäksi kaikki liikuntasetelit ja edut)

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu varaamalla paikka Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmässä ja maksa saapuessa. Paikkoja on kursseille rajattu määrä riittävän turvavälin vuoksi, joten ilmoittaudu ajoissa. Minimiosallistujamäärä kullekin kurssille on 4 ihmistä.  

  Varaa paikkasi tästä!

  Mitä mukaan: Joustavat puhtaat vaatteet jotka soveltuvat liikkumiseen, juomapullo halutessa ja utelias mieli.