• Vuosi vaihtui! Joogastudiolla on kaikkea uutta enemmän kuin koskaan aiemmin!

 • Uusi vuosi, uudet kujeet! Vuoden vaihde antaa mahdollisuuden uuteen alkuun, joten mars kohti hyvinvointia! Be balanced. That's it. Joogastudio Oulun kevätkausi on täynnä ainutlaatuista, yllättävää ja inspiroivaa sisältöä tarjouksista ja alkeiskursseista AcuYogaan sekä arvovaltaisiin vierailijoihin. Tarjolla on myös huimia etuja! Näitä ei missään nimessä kannata missata! Lue lisää alta!

  Vuoden 2019 aloitti meillä tänään "Be balanced. That's it." -kampanja. Tarjoamme 10-kortit alkaen 60€, 20-kortit alkaen 140€ ja 30-kortit alkaen 210€. Nopeimmat nappaavat halvimmat sarjakortit, sillä tuotteita on rajattu määrä. Katso mitä verkkokaupassamme on vielä jäljellä!

  Oletko uusi tuttu? Aloita jooga alkuvuodesta – taatusti suuret mahdollisuudet ja säästöä samalla kertaa! Uuden asiakkaan etu (LINKKI): Joogaa niin paljon kuin haluat 3 viikon ajan vain 45 eurolla (tarjous voimassa tammikuun loppuun asti). Lisäksi lanseeraamme Joogastudio Oulun huikean suositteluedun (LINKKI): Tuo kaveri meille hyödyntämään uuden asiakkaan edun ja joogaa itse ilmaiseksi! Eli kun tuot meille uuden joogaajan, saat yhden viikkotunnin meiltä kiitokseksi. Ahkera suosittelija joogaa vaikka koko vuoden ilmaiseksi.

  Uusi vuosi alkaa liikuntakeskus Terminaalin yhteisellä Avoimet Ovet -tapahtumalla lauantaina 5.1.2019, jolloin Joogastudiokin täyttyy ilmaisista näytetunneista – kannattaa tulla paikalle! Tapahtumassa tarjoamme kahdeksan ilmaista joogatuntia. Tule ihmeessä tutustumaan!

  Maanantaina 7.1.2019 astuu voimaan Joogastudion uusittu lukujärjestys, josta löytyy 16 viikkotunnin verran erilaisia joogatunteja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Uudessa lukujärjestyksessä on uusia tunteja sekä vanha tuttu perustunti saa upouuden nimen: Joogan alkeet -tunti vaihtuu Hatha joogaksi kansainvälisen tavan mukaan. Lue uusista tunneista ja katso uusi lukujärjestys kotisivuilta

  Tammikuussa studion valloittaa täysin uusi ja ainutlaatuinen joogalaji AcuYin, jota et muualta Suomesta löydä! Tule ensimmäisten joukossa tutustumaan! AcuYin järjestetään kurssimuotoisena 5 kerran sarjana vain 8 osallistujalle, joten yksilöllinen ohjaus on tiiviistä ja paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti mukaan! Tästä ovat päässeet nauttimaan studion omat opettajat jo. Annamme todella suuren suosituksen tälle kurssille!

  Myös suositun Joogan pitkän alkeiskurssin ilmoittautuminen on alkanut. Jos olet kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua viikkotunneille, joilla on jo aiemmin joogaharrastuksensa aloittaneita ihmisiä tai haluat muuten vain lähestyä joogaa harrastuksena nollapisteestä, tämä kurssi on sinulle! Aiemmat kurssit on varattu täyteen hyvissä ajoin ennen alkamista. Siis ilmoittaudu nyt!

  Tänä keväänä Joogastudio Oulu saa myös arvostetun ja harvinaisen vieraan: Matti Rautaniemi on Suomen joogan kentällä tunnettu tutkija, kirjailija ja joogalehti Anandan suosittu toimittaja, joka tulee pitämään meille Joogasivistyksen peruskurssin joogan historiasta ja filosofiasta.

  Kuten huomaat, luvassa tosiaan on paljon uutta ja ihmeellistä! Aloitetaan vuosi riemullisella ryminällä yhdessä! Sydämellisesti tervetuloa tunneille ja kursseille! Joogastudio Oulu on suositusten arvoinen!