• Jalat yli päänsä – ylösalaisten asanoiden työpaja 22.11.

 • Oletko kuvitellut, että ylösalaiset jooga-asanat kuuluvat vain vuosia harrastaneille? Olit väärässä! Muuta perspektiiviäsi kirjaimellisesti. Tämä onkin helpompaa miltä näyttää.

  Tule sinäkin kokemaan onnistumisen tunteita. Jalat yli päänsä -workshopissa keskitymme turvallisesti lähestyen inversioasanoihin, joissa ylävartalo osoittaa alaspäin ja alavartalo ylöspäin. 

  Jokaiselle on tarjolla harjoituksia oman taitotason mukaan! Kokeilemme helppojen harjoitusten kautta muun muassa hartioilla, päällä, kyynärvarsilla ja jopa käsillä seisontaa.

  Kuka väittää, että joogan pitäisi olla vakavaa? Tällä tunnilla saa myös nauraa! Suoritusvapaassa salissa saa kokeilla omia rajojaan, laajentaa mieltään ja osaamistaan, ja kaiken hauskan ohella kehon hyvinvointi, hallinta ja voima kasvaa. Erityisesti keskivartalon syvien lihasten hallinta tulee tutummaksi. Opit hallitsemaan kineettistä ketjuasi paremmin. Inversioasanoiden terveyshyödyt ovat ylivertaiset. Se muun muassa parantaa verenkiertoa ja erityisesti laskimoiden toimintaa sekä tehostaa nestekiertoa eli lymfajärjestelmän toimintaa. 

  Tunnilla tehdään harjoituksia yksin ja parin kanssa. Jokainen voi edetä oman taitotasonsa mukaan.

  Nyt on hyvä mahdollisuus päästä pienen suuren itseoppineen mestarin oppiin. Matti on viettänyt aikaansa ylösalaisin nurinkurin jo lähes 20 vuotta breakdancen ja joogan saralla. 

  Jalat yli päänsä -työpaja sopii jo jonkin verran joogaa harrastaneille. Kurssi sopii myös muille jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi akrobatiasta. Kurssilla opetetaan paljon tekniikkaa. Mikäli olet jo tehnyt ylösalaisia asentoja, voit saada uusia näkökulmia asiaan. Opit muun muassa kriittisten kehon pisteiden hallintaa, voiman ja vastavoiman käyttöä kaikessa tekemisessäsi, opit ymmärtämään että kehon asettelu onkin vain suuntia ja voimaa. 

  Tule kokeilemaan, miltä maailma näyttää ylösalaisin! Moni on oppinut tällä kurssilla paljon uutta.

  Turvallisuushuomautus! Nurinkurinen käänteisjooga ei kuitenkaan sovi turvallisuus- ja terveyssyistä niskaongelmaisille, korkeaa verenpainetta tai sydänsairauksia sairastaville ja raskaana oleville naisille.

  Pää alaspäin, suupielet ylöspäin!

  Tunnille otetaan vain 16 ihmistä (minimiosallistujamäärä toteutumiseen 4).

  Missä: Joogastudio Oulu Tyrnäväntie 16 (Terminaali, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Voitto)

  Milloin: 22.11.2016 klo 17.30-20.30 (Tule paikalle vähintään 5-15 minuuttia aiemmin).

  Hinta: 45€

  Alennukset: Anytime-kuukausijäsenet pääsevät tähän työpajaan 30€ hinnalla. 

  Opettaja: Matti Pääaho (Intiassa ja Balilla kouluttautunut, joogaopettaja RYT500)

  Ilmoittautuminen ja maksaminen: Ilmoittaudu maksamalla Joogastudio Oulun verkkokaupassa kurssimaksu. 

  Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla koko kurssimaksun, ota yhteyttä ja varaa paikkasi matti@joogastudio.fi

  Mitä mukaan: puhtaat joustavat ja kevyet treenivaatteet, juomapullo, leikkimieltä :)