• Jagaspace Gong SPA™ lauantaina 25.1.2020 klo 18.00-19.30

 • Gong SPA -äänikylpy on ainutlaatuinen ja parantava kokemus, jonka avulla voit vapautua jännityksistä ja ladata itseesi uutta energiaa. Täällä sinulla on lupa ja mahdollisuus vain olla ja nauttia hoitavasta sointukylvystä.

  Gong SPA -äänikylpy vie sinut syvästi rentouttavalle matkalle puhdistaen mieltäsi ja kehoasi. Gong SPA -kylvyssä rentoudutaan mukavasti selinmakuulla samalla kun hoitajien soittamat äänet luovat ympärillesi turvallisen maailman, jossa on helppo päästää irti kehon ja mielen jännitystiloista. Soittimien äänivärähtely hellii ja hoitaa kehoasi aina solutasolle asti.

  Gong on yksi maailman vanhimmista soittimista, joka auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan. Itämaisen filosofian mukaan gongin orgaaniset äänet auttavat eroon peloista ja muista negatiivisista tunteista. Gongin äänet tyhjentävät ja tasapainottavat aivojen aaltoja, mikä lisää luovuutta ja vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa.


  Äänikylvyssä pääset kuulemaan: Kaushalyan kaunista lauluääntä, viulua, tiibetiläisiä kulhoja ja harmoonia sekä Alexin rumpuja, kristallikulhoja ja planetaarisia gongeja (Aurinko, Venus, Mars, Luominen)

  Viron musiikki- ja teatterikorkeakoulusta valmistuneet musiikkiterapeutit Kaushalya ja Alex tekevät työtään antaumuksella ja suurella sydämellä. Korkeakouluopintojen lisäksi he ovat syventyneet ääniterapian tekniikoihin niin gong-mestari Don Conreauxin kuin tiibetiläisten munkkienkin kanssa.

  Lämpimästi tervetuloa elpymään syvästi sykähdyttävään sointukylpyyn!

  Kiinnostuit? Paikkoja iltaan on rajoitetusti! Ilmoittaudu heti mukaan! Teet sen helposti tästä.


  Mitä:
  Jagaspace Gong SPA™

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: lauantaina 24.1.2020 klo 18.00-19.30
  Saavuthan ystävällisesti paikalle noin 15 minuuttia aikaisemmin, jotta pääsemme aloittamaan aikataulun mukaisesti.

  Hinta: 30 euroa

  Lisätietoa: toimisto@joogastudio.fi