• Ilmoittautuminen on alkanut kevätkauden 2020 kursseille! Katso kurssivalikoima täältä.

 • Kevätkauden kurssit ovat julki!

  Joogastudio Oulun kevätkauden 2020 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Mukana tällä kertaa on aiemmin suosituimmat kurssimme ja mukaan on lisätty myös toiveiden pohjalta Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi. 

  Kurssimme ovat olleet pidettyjä ja osallistujat ovat olleet tyytyväisiä. Kurssien opetuksen taso on laadukasta ja opettajat ovat tarkkaan valittuja. Opettajat ovat kansainvälisen tason koulutuksen käyneitä asiantuntijoita alallaan. Kurssien tunnit pidetään tunnelmallisissa ja rauhallisissa tiloissamme. 

  Pari lyhyttä palautetta osallistujiltamme:

  ”Matti oli aivan äärettömän hyvä ja innostava vetäjä.”
  ”Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämäni ehkä paras päätös on aloittaa jooga.”

  Ilmoittautuminen on nyt auki. Löydä sinäkin oma kurssisi ja voi paremmin! 

  Tarjoamme seuraavat kurssit osana kevään 2020 ohjelmaamme:

  TÄYNNÄ! Joogan pitkä alkeiskurssi - ma 17.00-18.15 ryhmä 1 yht. 18 kertaa. Aloitus maanantaina 13.1.
  TÄYNNÄ! Joogan pitkä alkeiskurssi - to 17.00-18.15 ryhmä 2 yht. 18 kertaa. Aloitus torstaina 9.1.

  ALKEISKURSSIT OVAT TÄYNNÄ! Lue aloittamisen lisävaihtoehdoista!

  Kurssin hinta 280€ (18 x 15€ = 270€ + 10€ materiaalimaksu). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 90€.
  Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Kurssilla voit lähestyä lajia helposti ilman kynnystä. Aloitat opettelusi nollatasolta. Tule juuri sellaisena kuin olet - tämä kurssi sopii kaikille. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin sekä saanut riittävän tietämyksen ja opin jatkaaksesi joogan harrastusta viikkotunneilla tai kotona. Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho. Lue lisää joogan pitkästä alkeiskurssista täältä. Sivulla ilmoitamme myös päivämäärät jolloin tunteja ei pidetä.

  Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi - matkalla eteenpäin - ti 18.30-19.45 yht. 19 kertaa. Aloitus tiistaina 14.1.
  Kurssin hinta 285€ (19 x 15€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 90€. Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoituksen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan syvemmin tutustumiseen. Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia tasolla 1 ja 1-2, joogafilosofiaa, pranayama ja hengitysharjoituksia, kriya-puhdistusharjoituksia sekä joogan mielen harjoituksia pratyahara (aistien sisäänpäin kääntäminen), dharana (huomion keskittäminen) ja dhyana-harjoituksia (meditaatio). Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi sopii ihmisille, jotka ovat vakiinnuttaneet joogaharjoituksensa noin kerta viikkoon / kahteen. Kurssi sopii hyvänä jatkona niille, jotka ovat käyneet joogan pitkän aloituskurssin. Jos sinua mietityttää, voit aina kysyä meiltä lisää. Viimeinen kurssikerta on 26.5. Tuntia ei pidetä 3.3. Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho

  Hartiat ja lonkat auki joogakurssi - "Toimistotyöläisen jooga" - ke 16.30-17.45 yht. 19 kertaa. Aloitus keskiviikkona 15.1.
  Kurssin hinta 285€ (19 x 15€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 90€. Kurssilla keskitytään suuriin arjen ja työn tuomiin ongelmiin kehossa. Vapautamme lonkkia ja koko hartianseutua. Vahvistamme oikeita lihaksia kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia kasvattaen. Lihasjännityksestä peräisin olevat kivut vähenevät ja parannat erityisesti selän hyvinvointia. Kurssin pohjana toimii mm. hyvin suosittu Lantio auki -tiiviskurssi. Tutustumme myös hartia ja rintakehän seudun avaamiseen itsehoitona triggeripiste hieronnalla triggeri/fasciapalloilla. Kurssia suositellaan istumatyöläisille ja muille, joilla työasento aiheuttaa kireyksiä hartioissa tai lonkissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Kurssilla tehtävä jooga on flow joogaa, jossa on mukana joogaterapeuttista liikettä, staattisia asanoita ja ohjattua hengitysrytmiä. Tämä kurssi oli syksyllä 2019 suosittu! Viimeinen kurssikerta on 27.5. Tuntia ei pidetä 4.3. Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho.

  Vanhempi & vauva joogakurssi - pe klo 13.00-14.15 yht. 8 kertaa. Aloitus 17.1.
  Kurssin hinta 104€ (8 x 13€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 30€. Vanhempi & vauva joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja hengitys sekä rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvalle on 1-12kk. Viimeinen kurssikerta on 13.3. Tuntia ei pidetä 6.3. Kurssin opettajana toimii Tanja Wunsch.

  Ohjeet ilmoittautumiseen

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla kyseessä olevan kurssin ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti kun olet päätöksesi tehnyt, jotta varmistat paikkasi kurssilla.

  Hinta ja ennakkomaksu: Hinta määräytyy kurssikertojen mukaan. Kurssikerta maksaa 15€ per kerta. Kurssihinta muodostuu kurssikertojen määrästä (esim 8 kurssikertaa 13€ x 8 = 104€). Kurssipaikan varaamisen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu, joka on noin kolmasosa kurssin hinnasta. Ennakkomaksu on 40-90€ riippuen kurssin pituudesta, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osassa kursseista peritään 10€ maksu kurssimonisteista. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksulla maksamisesta sähköpostilla toimisto@joogastudio.fi

  Liikuntaedut: Voit maksaa meillä kaikilla liikuntaeduilla. Kysy liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse toimisto@joogastudio.fi.

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

  Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään seuraavana arkipäivänä ensimmäisen kurssikerran jälkeen. Ennakko/varausmaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Loput kurssimaksusta laskutetaan. Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto@joogastudio.fi 0401526654 (puhelimitse emme ole tavoitettavissa 21.12.-1.1. välisenä aikana).