• Ihanaa joogaa joululahjaksi – hyvinvointia, stressittömyyttä ja ekologisuutta samassa paketissa!

 • Euforinen olo, stressitasot alhaalla, suupielet korvissa ja silmät loistaa kuin Naantalin aurinko.

  Tästä on jouluna hyvä lahja tehty! Yllätä sinulle tärkeä ihminen suosituilla Joogastudio Oulun joogatunneilla. Se sopii hyväksi lahjaksi myös itselle.

  Anna rakkaimmillesi lahjaksi erityistä ihanaa oloa, jonka vain jooga voi tarjota. Joogalahja on nautinnollinen kokemus. Lahjakortti joogatunneille on hyvä ja monipuolinen valinta. Se on paketillinen kokemusta, nautintoa, hyvinvointia ja terveyden edistämistä, ekologisuutta ja luontoystävällisyyttä. Samalla tuet oululaista pienyrittäjyyttä. 

  Joogalahjakortti sopii ihan kaikille. Se sopii myös ihmisille, joilla ei ole mitään kokemusta joogasta. Jooga sopii kaikenlaisille ihmisille sukupuoleen tai ikään katsomatta. Se sopii kaiken muotoisille ja kokoisille, rautakankea tai kuminauhaa muistuttavat ovat aivan yhtä tervetulleita! Ammattitaitoiset opettajamme osaavat ottaa huomioon myös terveydelliset haasteet. 

  "Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Tunnit monipuolisia. Paras ope ja tila miellyttävä ja aina ihanan lämmin. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämän ehkä paras päätös on aloittaa jooga:)" 
  (33 arvostelua, joista kaikki 5 tähteä - Facebook)

  Jos et vielä tiedä miten mahtavasti terveyttä edistävästä lajista on kyse, niin Googlen tiedeartikkelihaku löytää yli 188 000 tieteellistä artikkelia joogan vaikutuksista.  Ehkä nyt vakuutuit joogalahjasta.

  Osta lahjaksi joogaa Joogastudio Oulun verkkokaupasta tältä istumalta, katso kuinka helppoa se on.

  Jouluksi tarjolla olevat lahjakortit:

  1-kerran-lahjakortti - 18€

  • Tutustuminen joogatunneillemme.
  • Käy kaikille normaaleille viikkotunneillemme.
  • Runsas valikoima tunteja, jotka sopivat ensikertalaiselle.

  5-kerran lahjakortti - 75€

  • Tällä voi tutustua laajempaan määrään joogatuntejamme ja löytää niistä oma suosikki.
  • Käy kaikille normaaleille viikkotunneillemme. 
  • Runsas valikoima tunteja, mistä voidaan valita kiinnostavimmat ja omaan aikatauluun sopivimmat. 

  10-kerran lahjakortti - 120€

  • Tuhti paketti joogaa.
  • Kymmenellä kerralla joogaa voi saavuttaa jopa hyvin suuren vaikutuksen hyvinvointiin - jopa elämänmittaisen muutoksen.
  • Käy kaikille normaaleille viikkotunneillemme. 
  • Runsas valikoima tunteja, mistä voidaan valita kiinnostavimmat ja omaan aikatauluun sopivimmat.

  Parijoogan erikoislahjakortti rakkaalle, ystävälle, tai vaikka perheenjäsenille - 40€

  • Sopii erityisille iloisille ja hauskoille "Maton valtaus kahdestaan - parijoogan iltapäivä" tapahtumiimme.
  • Valitse yksi alkuvuoden parijoogatapahtumista tai myöhemmin ilmoittamina ajankohtinamme.
  • Parijoogan iltapävien ajankohdat tammi-maaliskuussa: 18.1., 15.2. ja 14.3. (klo 12.30-14.30) löytyvät jo ilmoittautumisjärjestelmästämme. Voit vaikka varata jo valmiiksi paikat kahdelle itse ilmoittautumisjärjestelmästämme. 

  Lahjan saaja voi lunastaa lahjakorttinsa sarjakortiksi vuoden 2020 loppuun saakka. Oston yhteydessä ilmoitetaan LAHJAN SAAJAN NIMI. Oston jälkeen saat sähköpostiisi kuitin, jossa on latauslinkki TULOSTETTAVALLE LAHJAKORTILLE (pdf-tiedosto). Tulostetun lahjakortin voit leikata sopivan kokoiseksi ja koristella vaikka itse lisää. Lahjakortti lunastetaan myöhemmin saapuessa Joogastudio Oulun tunneille ja esittämällä henkilöllisyys samalla.

  Lahjakorttimme löytyvät verkkokaupastamme.

  Joogastudio Oulu on Pohjois-Suomen suurin joogakoulu ja kaunis tunnelmallinen harjoitussali hyvien yhteyksien päässä. Sadat harrastajat lähtevät kuukausittain studioltamme hymy huulilla, paremmin voivana ja mieli tyynenä. Voit luottaa 12 joogaopettajamme ammattitaitoon ja valikoimissamme on laaja tarjonta yli 20 viikottaista erilaista tuntia.