Hyvän mielen tanssit perjantaina 15.1. ja 22.1. klo 19.00-20.15.

HUOM! AJANKOHDAT MUUTTUNEET

Huom! Suuresta kysynnästä johtuen järjestämme ylimääräiset Hyvän mielen tanssit perjantaina 22.1. klo 19.00-20.15.
Varaa ylimääräisiin tansseihin paikka tästä.

Olisiko pieni ravistelu paikoillaan? Tuntuuko kehoyhteys olevan hukassa? Tekisikö mielesi vain laittaa aivot narikkaan ja tanssia sydämesi kyllyydestä? Tämä on sinulle! Hyvän mielen tanssit perjantaina 15.1. klo 19.00-20.15.

Nyt jos koskaan keho ja mieli ovat koetuksella, ja mikä olisikaan parempi tapa heittää turhaa lastia kyydistä ja siinä samalla antautua hetkeksi nauttimaan läsnäolosta kuin tanssia täysin omin askelin! Tälle turvalliselle tanssilattialle mahtuu vain 7 paria varpaita, joten ole nopea ja varaa paikkasi heti!

Tällä tunnilla sinun ei tarvitse syväsukeltaa tunteisiisi, ei avata sielusi solmuja, ei tuijotella toisia silmiin eikä ylipäätään työstää yhtään mitään. Ja soittolistaltakin löytyy vain hyvän mielen biisejä! Kaiken lisäksi ohjaaja pitää suunsa kiinni pientä alkulämmittelyä ja loppurentoutusta lukuun ottamatta. Joten tanssilattia on täysin sinun! Jokaiselle parille tanssitassuja on varattu oma tila, jonka saa täysin vapaaseen käyttöönsä, ja näin pystymme säilyttämään myös sopivat turvavälit ilman sen kummempia kommervenkkejä silti yhteisestä tunnelmasta nauttien. Saat tanssia juuri niin villisti kuin haluat tai vain seistä paikoillaan omilla ihanilla jaloillasi ja aistia ilmanpyörteitä.

Tältä tunnilta lähdet taatusti askel kevyempänä ja sydän iloa pursuten. Tule mukaan tanssimaan ja anna hien ja riemukkaiden rytmien laskea hartiat! Muista ottaa oma vesipullo mukaan.

Tunti on tason 1 tunti ja sopii kaikille. Tunnin maksuun käy myös sarjakortti.

Mitä: Hyvän mielen tanssit

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

Milloin: Perjantaina 15.1. ja 22.1. klo 19.00-20.15

Hinta: Normaalin viikkotunnin hinta joko kertamaksuna tai sarjakortilla

Ilmoittautuminen: Kuten normaaleille viikkotunneille. Ilmoittaudu suoraan tästä!