Siirry suoraan sisältöön

Hoivaava kosketus -työpaja sunnuntaina 31.10. ja 21.11. klo 14.00–16.00

Haluaisitko auttaa puolisoasi, ystävääsi, tuttavaasi tai ketä tahansa kanssaihmistä rauhoittumaan, rentoutumaan ja maadoittumaan lempeän kosketuksen avulla? Haluaisitko itse viettää hetken hoitavan kosketuksen huomassa? Tuntuuko joskus siltä, että sanat eivät riitä eikä kosketukselle löydy oikein sopivaa muotoa? Tämä työpaja on tarkoitettu juuri sinulle ja kumppanillesi.

Työpajassa keskitytään rauhoittavaan ja turvaa luovaan kosketukseen pienten yksinkertaisten harjoitusten kautta. Aluksi ja lopuksi teemme myös joitain läsnäoloa ja rentoutumista edesauttavia harjoituksia oman itsemme äärellä. Harjoitukset voit kerran oppimisen jälkeen viedä mukanasi kotiin ja soveltaa niitä niin paljon kuin haluat.

Työpajaan saavutaan kaverin kanssa, joten kutsu mukaan kumppanisi, kummisi tai kaimasi, joku turvallinen ihminen, jonka kosketus ja koskettaminen tuntuvat jokseenkin luontevilta. Oman harkinnan mukaan voit saapua työpajaan myös lapsesi kanssa, tosin aivan perheen pienimpiä emme suosittele osallistumaan. Työpaja sisältää lempeää hoitavaa kosketusta parin kanssa puolin ja toisin, mutta muihin osallistujiin pidämme sopivan etäisyyden.

Tälle lempeälle matkalle mahtuu vain 6 paria (12 henkilöä), joten ole nopea ja varaa paikkasi heti.

Tästä työpajasta lähdet taatusti himpun verran rennompana ja raukeampana, sydän ja keho lämpiminä kehräten.

Ota mukaan oma vesipullo ja pukeudu mukaviin lämpimiin vaatteisiin. Voit myös halutessasi ottaa mukaan muistiinpanovälineet.

Tunti on tason 1 tunti ja sopii kaikille. Vaikeaa traumataustaa vasten suosittelemme osallistumiseen tarkkaa omakohtaista harkintaa ja erityisen herkkää ja tuttua työpajakumppania.

Minimiosallistujamäärä työpajan toteutumiseen on 6 henkilöä (3 paria).

Työpajan ohjaa Hanna Ojala, joka on paitsi monialainen taiteilija myös kouluttautunut muun muassa tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi ja rentoutusohjaajaksi. Hän on pitänyt Joogastudiolla työpajoja tanssista äänenkäyttöön ja rentoutuksesta kehotietoisuuden kasvattamiseen. Hanna on pitkän omakohtaisen kokemuksensa kautta tutustunut erilaisiin itsetuntemus- ja hoitomenetelmiin, joista toimivimpina käteen ovat jääneet kehollisuuteen ja sen turvalliseen kokemiseen pohjaavat tavat. Jokaisella pitämällään tunnilla Hanna pyrkii olemaan täysin rehellinen ja avoin niin itselleen kuin muille osallistujille sekä vallitsevalle hetkelle, mikä luo osaltaan edellytykset vapauttavalle itsetutkimusseikkailulle ja herkistävälle vuorovaikutukselle.

Mitä: Hoivaava kosketus -työpajat (2 työpajaa)
Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)
Milloin: 
Sunnuntaina 31.10.2021 klo 14.00–16.00
ja
Sunnuntaina 21.11.2021 klo 14.00–16.00

Hinta: 30€ per henkilö (anytime-jäsenet: 20€) per työpaja
Ilmoittautuminen: Kuten normaaleille viikkotunneille. Varaa paikkanne suoraan linkistä yllä. Yksi ihminen voi tehdä kaksi varausta molempien puolesta halutessaan.

P.S. Kannattaa ehdottomasti ilmoittautua jonotuspaikalle, jos tunti on täynnä, sillä tilanteet elävät ja muuttuvat aina.