• Hiihtolomalla lämpöön! Tropical Total Reset -syvärentoutustunti lauantaina 9.3. klo 13.00-14.15.

 • Huikean suosittu Tropical Total Reset -syvärentoutustunti uusitaan hiihtolomalla! Jos jäit edellisestä tunnista paitsi, on sinulla nyt uusi mahdollisuus lähteä minilomalle tropiikkiin! Eikä tarvitse matkustaa Joogastudio Oulua kauemmas! Mitä vielä odotat? Varaa lomasi nyt!

  Tropical Total Reset -syvärentoutustunti on kuin normaali Total Reset -syvärentoutustunti mutta ihanassa lämmössä. Tällä erikoistunnilla saat sulkea silmät, imeä infrapunalämmön hehkua, lämpöpuhaltimien henkäilyä ja kirkasvalolamppujen hohdetta luihin ja ytimiin asti, lähteä mielikuvamatkalle rantahiekalle palmujen katveeseen.

  Tältä tunnilta lähdet taatusti sydämeen asti sulaneena ja täynnä uutta puhtia keväthankia tarpomaan. Tule mukaan reissuun unelmien auringon alle! Oma vesipullo mukaan!

  Tunti on tason 1 tunti ja sopii kaikille. Tunnin maksuun käy myös sarjakortti.

  Jos haluat todella päästä tunnelmaan, ota tunnille mukaan rantapyyhe, hattu ja aurinkolasit! Talo tarjoaa tunnin jälkeen alkoholittoman Tropical Punch-drinkin!

  Mitä: Tropical Total Reset -syvärentoutustunti

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Lauantaina 9.3. klo 13.00-14.15

  Hinta: Normaalin viikkotunnin hinta joko kertamaksuna tai sarjakortilla

  Ilmoittautuminen: Kuten normaaleille viikkotunneille. Ilmoittaudu suoraan tästä!