• Herääminen elämään – kohti iloa ja valoa -työpaja lauantaina 13.6. klo 11.00-16.30

 • HUOM! Tapahtumaan on vielä muutama paikka jäljellä!

  Tule herättelemään kehosi ja mielesi kesään ja uuteen alkuun! Maailma avautuu pikkuhiljaa, tarjoten meille runsaintaan ja kauneintaan. Juuri sopivasti ennen vuoden valoisinta aikaa meillä on mahdollisuus ottaa yhteinen askel kohti puhdistavan raikkaita tuulia, ravistella menneen tomut yltämme ja nostaa valo ja ilo ytimestä pintaan.

  Työpaja koostuu neljästä osasta: naurujoogasta, vapauttavasta tanssista, yin joogasta ja syvärentoutuksesta. Kaksi ensimmäistä osaa saavat energiat pulppuamaan sopivasti ennen lounastaukoa, ja lounaan jälkeen uudet tuulet juurrutetaan yin joogan ja rentoutusmatkan saattelemina.

  Työpajan ohjaavat Joogastudion omat ihanat Anna-Maija ja Hanna. Anna-Maija on fysioterapeutti ja joogaopettaja, joka on erikoistunut yin joogaan ja valmistunut hiljattain Musta jooga -ohjaajaksi sekä kehittänyt ainutlaatuisen AcuYin-metodin. Anna-Maijasta voi aistia muinaisen tietäjänaisen, jonka ohjauksessa saatat kuulla luontoyhteydestä, muinaisesta suomalaisesta mytologiasta ja Kalevalastakin, joista hän ammentaa inspiraatiotaan. Hanna puolestaan on monialainen taiteilija, joka on tanssinut koko elämänsä. Hanna pyrkii olemaan aina ohjauksessaan rehellinen ja avoin niin itselleen kuin muille osallistujille sekä vallitsevalle hetkelle, mikä luo osaltaan edellytykset vapauttavalle itsetutkimusseikkailulle ja herkistävälle vuorovaikutukselle. Yhdessä tällä duolla on jalat lujasti maassa ja sydämet avoimina, mikä luo työpajan osallistujille paitsi turvallisen ilmapiirin myös lempeät puitteet päästää ilo ja valo valloilleen.

  Voit halutessasi antaa tämän työpajan toimia siirtymäriittinä uuteen alkuun, kohti vireyttä ja vapautta, kuhinan ja kukoistuksen kautta. Naurun ja tanssin myötä saamme kääntää katseemme yhteistuumin alhaalta ylöspäin, sisältä ulospäin sekä yin joogan ja syvärentoutuksen myötä tunnustella, millaista olisikaan avautua kohti maailmaa kuitenkaan luopumatta omista juuristamme ja omasta voimastamme. Saat myös antaa täyden luvan itsellesi tuntea kaiken sen myllerryksen, jonka viime ajat ovat mahdollisesti nostaneet pintaan, olet tervetullut mukaan aivan kaikkinesi. Yhdessä voimme sallia elämän alkaa jälleen virrata vilkkaammin jäsenissämme, sydämissämme ja sieluissamme. Saamme tutkia ja tuntea, mitä pitkään muhineesta mullasta tahtookaan nousta pintaan. On kasvun aika.

  Päivän ohjelma:
  11.00 Tervetuloa
  11.15-12.15 Naurujooga – ilon nostatus ytimestä (Anna-Maija)
  12.15-13.15 Vapauttava tanssi – versominen kohti valoa (Hanna)
  13.15-14.30 Lounas (omakustanteinen)
  14.30-15.45 Yin jooga – elinvoiman kuuntelu (Anna-Maija)
  15.45-16.30 Syvärentoutus – juurtuminen hetkeen (Hanna)

  Työpaja koostuu tason 1 harjoituksista ja sopii kaikille. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai tanssista.

  Lämpimästi tervetuloa siirtymään uuteen aikaan kanssamme! Nyt on ilon ja valon vuoro!

  Mitä: Herääminen elämään – kohti iloa ja valoa -työpaja

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin:
  Lauantaina 13.6. klo 11.00-16.30

  Hinta:
  69€

  Ilmoittautuminen ja maksaminen:
  Varaa paikkasi työpajaan maksamalla Joogastudio Oulun verkkokaupassa osallistumismaksu. Ilmoittautuminen on sitova (maksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan).
  Työpajaan mahtuu 12 ihmistä (minimiosallistujamäärä toteutumiseen 6)

  Mitä mukaan:
  Vaatteet, joissa on iloinen ja kevyt olo liikkua sekä lämpimämpää vaatetta (esim. pitkähihainen, villasukat) rentoutusta varten, juomapullo