• Helsinki: Lantio auki työpaja 1.8. tulee pitkästä aikaa – vapauta lonkat!

 • Hips don’t lie! - Lonkkien vapautukseen tähtäävä Lantio Auki kurssi järjestetään pitkästä aikaa Helsingissä

  Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään torstaina 1.8.2019 Pihasalissa Helsingissä. Tule mukaan kurssille, joka on kerännyt valtavan määrän kiitoksia ihmisiltä. Tämän kurssin metodi toimii!

  Ilmoittaudu tästä mukaan!

  Ei ole ihme, että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut yllättävän suuren suosion. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa kurssit ovat vetäneet salit lähes aina täyteen ja jopa myyty usein ennätysajoissa loppuun. Suurella osalla meistä on aika paljon ihmettelemistä lantion seudun ja erityisesti lonkkien kireyden kanssa elintapojemme vuoksi.  Onko sullakin kankut tai lonkat jumissa ja kiinnostaako vapauttaa niitä terveellisesti? 

  Matti on itse kuntouttanut tapaturman jälkeen itsensä tällä ohjelmalla ja huomasi ryhtinsä paranevan monen muun hyödyn lisäksi. 

  Lue ihmeessä koko kurssikuvaus ja mieti voisitko sinäkin saada apua tästä kurssista monen muun tavoin?

  Kiitos aivan ihanasta kurssista Kokkolassa Matti! Olen itse pitkään kärsinyt lantion virheasennosta ja sitä kautta koko elimistö menny jumiin. Tämä kurssi antoi toivoa etten ehkä lopun elämääni kärsikkään kivuista ja antoi uskoa siihen että itse voin tehdä paljon sen eteen. Ilmotin itseni uudelleen joogaan, jossa olen aiemminkin käynyt. Olen myös harjoitellut kotona ja voin paljon paljon paremmin sekä jaksan arjen pyörityksen kahden pienen lapsen kanssa paljon paremmin. Kiitos vielä ja oikein ihanaa kesää sinulle.

  Lonkkien tiukkuus ja siitä usein johtuvat ryhdin ja alaselän ongelmat, nuo ihanat kansantautimme vaivaavat suurta osaa meistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, johtaa iskiaskipuihin ja niin edelleen. 

  Lantio Auki -tiiviskurssilla lähestytään lonkkien avaamista järjestelmällisesti anatomisesta lähtökohdasta Matti Pääahon ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei välttämättä tarvita.

  Käymme läpi jokaisen lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden eli joogan asentojen avulla. Opimme yli 20 asanan/liikkeen Lantio Auki -sarjan perusteellisesti ja pikkutarkkaan linjattuna kehon anatomia ja omat haasteet huomioituna. Sarjaa voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena joko lyhyenä, kokopitkänä tai täysin itselle muokattuna ohjelmana. Saat kurssimateriaalin mukaasi kotiharjoittelusi tueksi. Kurssilla on aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä ohjelman muokkaamiseen erityistarpeisiin sopivaksi.

  Lonkkien seudun lihaksiston vapauttaminen vaikuttaa elämän moneen osa-alueeseen arkeen, yöuneen, työasentoon ja antaa paljon mahdollisuuksia omien harrastusten eteenpäin viemisessä. Kurssista ovat hyötyneet ihan tavalliset ihmiset, joogan harrastajat, liikuntaa harrastavat, jooganopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla.

  Tule mukaan oppimaan kunnon hoitopaketti lonkille! 

  Ilmoittaudu tästä

  Mitä: Lantio Auki -kurssi 

  Missä: Pihasali, Abrahaminkatu 7, Helsinki 

  Milloin:

  Torstaina 1.8. klo 12.30-16.30 (noin 4 tuntia)

  Saavu paikalle 10-15 minuuttia ennen alkamista. 

  Hinta: 65 euroa (sis. harjoitusmateriaalipaketin)

  Mukaan: Liikkumiseen soveltuvat vaatteet, muistiinpanovälineet halutessa, pientä purtavaa (hedelmä, patukka) lyhyelle tauolle.

  Ilmoittautuminen:

  Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. 

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 5 henkilöä.

  Ilmoittaudu tästä mukaan!

   

  Heräsikö kysymyksiä?

  Lisätietoa kurssin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi

  Matin opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti lähestyttäviä. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen maailmaan.

  (ps. Kuvan mukaista asanaa ei tehdä kurssilla. Tarkoituksena on vain osoittaa, että mitä on mahdollista lonkkien avauduttua pitkäjänteisellä työllä.)