Loppukesän lukujärjestykset ovat nyt julki! Katso ketä ihania opettajia meillä vierailee heinäkuussa!

Loppukesän lukujärjestykset ovat nyt julki!
 
Keskikesän kauden ajan meillä on tänä vuonna kaksi eri lukujärjestystä johtuen opettajien lomista ja kesäopettajien saapumisesta studiolle. 
Joogastudio Oulun heinäkuun alkupuolen lukkari on voimassa 1.-12.7., minkä jälkeen tulee vielä toinen lukkari ennen syksyn avoimia ovia. Tämä jälkimmäinen lukkari on voimassa 13.7.-12.8.
 
Heinäkuussa ja elokuun alussa mukaan on valikoitunut suosituimpia tuntejamme ja myös kesäkuussa suosituiksi tulleet puistojoogat jatkuvat.  Tunteja meillä on 12 -13 kappaletta viikossa. Voit katsoa kesälukkarit kätevästi klikkaamalla kuvia alla.
 
Osa opettajista viettää ansaittuja kesälomiaan heinäkuussa, ihanista joogatunneista heinäkuun ja elokuun alun ajan vastaa mahtavat Anna-Maija, Anu, Hannele, Tanja sekä Vera. Ulkomaanvahvistuksemme Anu saapuu myös luoksemme kuukaudeksi. Elokuun alkupuolella myös Matti saattaa pitää extempore tunteja normaalin lukujärjestyksen lisäksi. 

Psst.. Salaisuus! Julkaisemme kesätarjouksen ja kokonaan uusia harrastusmahdollisuuksia joogaan ensi viikolla. 

Kesäkampanjamme on ollut aina odotettu ja julkaisemme huipputarjouksen ensi viikon alkupuolella. Seuraa kotisivujamme, somea ja tilaa uutiskirjeemme tästä. Uutiskirjeen tilaajana et missää tarjouksiamme, tärkeitä uutisia ja julkaisuja!

Jää odottamaan vielä pieni hetki..