• Ananda nada – Bliss of sound: resitaatio ja mantrajoogaa perjantaina 13.4.

 • Nada tarkoittaa ääntä ja ananda tarkoittaa taivaallista onnentunnetta - autuutta. Äänellä on suuri merkitys kaikissa maailmaa selittävissä tulkinnoissa. Joogaperinteessä kaiken sanotaan syntyneen luomisen äänestä (aum) - värähtelystä. Johanneksen evankeliumissa on kirjoitettu alussa olevan sana ja sana oli jumalan tykönä ja sana oli jumala. Havaittu maailmamme muodostuu tieteenkin mukaan materian ja eri aallonpituuksien kuten äänen ja valon aaltojen värähtelystä. Emme voi kiistää äänen ja värähtelyn suurta merkitystä kaikessa olevassa. 

  Tutustu sinäkin äänen voimakkaaseen vaikutukseen sisäisessä maailmankaikkeudessasi tässä työpajassa. 

  Ananda nada tunnilla opettelemme sisäisen värähtelyn kasvattamista ja siihen vaikuttamista. Tutustumme oman äänen vaikutukseen, joogaperinteen mantrojen maailmaan ja sisäisen äänen löytämiseen osana meditatiivista työskentelyä. Kokeilemme useita erilaisia tekniikoita, joissa osassa jopa asanat yhdistyvät äänen käyttöön. Voimme kokea lievästi muuntuneita tietoisuuden tiloja äänen avulla. Nämä tekniikat ovat kaikenlisäksi helppoja oppia ja turvallisia. Tämä työpaja vie joogasi syvälle itseesi - ehkä täysin uudella tavalla! 

  Aiemmin vastaavilla tunneilla olleet, ovat kuvailleet kokemusta jopa ekstaattiseksi. Mikset sinäkin tulisi kokemaan mihin ääni voi sinut viedä?

  Tunnilla ei tehdä ääniharjoituksia yksin vaan yhdessä, joten kenenkään ei tarvitse kokea suorituspaineita oman äänensä suhteen. Täällä nimenomaan opettelemme tuottamaan sitä rohkeammin ilman pelkoa ja epävarmuutta. Jokainen saa löytää oman hoitavan äänensä turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä. Pääpaino on äänen tuottamisessa tällä tunnilla ja asanat toisarvoisessa huomiossa. Sinulla ei tarvitse olla joogan asanaharjoituksesta kokemusta myöskään.

  Työpaja on kokonaisuutena mieleenpainuva harjoitus, joka ei kuulu Joogastudio Oulun normaaliin viikko-ohjelmaan. Ilmoittaudu nyt mukaan kokemaan erikoistunnin syvälle vetävä ja juurruttava vaikutus ja löytämään oma hoitava äänesi yhdessä muiden kanssa. 

  Ilmoittaudu nyt tästä!

  Mitä: Ananda nada - Bliss of Sound: resitaatio ja mantrajoogaa

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Perjantaina 13.4.2018 klo 17.30 alkaen (kesto noin 2 tuntia, varaa aikaa hiukan pidempään)

  Hinta: 25 euroa, mutta voit maksaa myös 2 sarjakortin kerralla!

  Muuta: Tarvitset joustavat vaatteet, missä on mukava liikkua. Ota mukaasi myös vesipullo.

  Ilmoittautuminen:

  Ilmoittaudu etukäteen Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmässä. Klikkaa tästä!

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 6 henkilöä.