Siirry suoraan sisältöön

Aktivoiva rentoutus -lyhytkurssi (5 kertaa) torstaisin 5.5. alkaen klo 18.30–19.45 studiolla ja netissä (PERUTTU)

KURSSI ON VALITETTAVASTI PERUTTU. EMME SAANEET RIITTÄVÄSTI ILMOITTAUTUMISIA  KURSSILLE.

Tuntuuko maailma kaatuvan päälle? Tekisikö mielesi rentoutua, mutta hiljaiset harjoitukset tai paikallaan oleva pötköttely ei tunnu toimivan? Kaipaisiko kehosi pientä aktivointia matkalla kohti rauhallisempaa oloa? Tämä tiiviskurssi on juuri sinulle.

Kaikille perinteiset rentoutus- ja läsnäoloharjoitukset eivät vain sovi, syystä tai toisesta, eikä se tarkoita, että harjoittelijassa olisi silloin mitään vikaa. Aktivoiva rentoutus saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, mutta tällä kurssilla tarkoituksena on tehdä vagushermoa aktivoivia harjoituksia ja sitä kautta saada koko lepohermosto toimimaan paremmin, jolloin rentoutuminen on helpompaa ja tapahtuu melkeinpä kuin itsestään. Kurssilla oppimiasi harjoituksia voit soveltaa myös arjessasi.

Luvassa on Hanna Ojalan lempeää ja rauhallista menoa, ei sen kummempaa sielun syväluotausta, kehon kolistelua tai mielen malttamistakaan vaan ihan vain helpottavaa huokailua, huojentavaa hyminää, rakkaudellista ruodon rutistelua ja armollista aikaan asettumista. Heilumme, huojumme, lötkymme ja vötkymme kohti levollista hetkeä itsemme kanssa. Myös tyynnyttävä musiikki tuo tärkeää turvallisuudentunnetta tilaan. Tällä kurssilla saat olla vain itseäsi varten, turhaan venymättä tai vanumatta minnekään. Kaikki saa olla niin kuin on. Vaikka nykymaailman meno on vähintäänkin hurjaa, voimme silti pyrkiä tekemään jotain sisäisen maailmamme tilalle, jolloin elo tässä ulkoisessa vuoristoradassa saattaa kenties tuntua hieman vähemmän riepottelevalta.

Tällä kurssilla ei myöskään tarvitse lähteä sen kummemmille mielikuvamatkoille vaan voi keskittyä harjoitusten tekemiseen ja niiden luomien raamien sisällä toimimiseen. Jokaisella kurssikerralla on oma teemansa, joten keskittyminen tiettyyn liikkeeseen tai kehonosaan tuo osaltaan kehyksiä ja turvan tunnetta mahdollisen kaaoksen tunteen keskelle. Eikä kurssilla tarvitse olla kontaktissa muihin osallistujiin, joten voi rauhassa pysytellä oman maton kokoisella mukavalla palalla maata.

Tule mukaan aktivoimaan lepohermostoasi ja päästämään hetkeksi irti maailman melskeestä tälle uutuuskurssille. Kurssi on tason 1 tunti ja sopii kaikille.

Kurssi järjestetään paikan päällä studiolla sekä nettijoogana. 

Tälle lempeälle matkalle mahtuu paikan päälle vain 16 henkilöä, joten ole nopea ja varaa paikkasi heti. Paikan päälle ilmoittautuneilla on mahdollisuus suorittaa kurssi myös netin välityksellä tarpeen mukaan. Kurssitallenteet ovat nähtävissä kaikille kurssilaisille. 

Minimiosallistujamäärä työpajan toteutumiseen on 6 henkilöä.op

Mitä: Aktivoiva rentoutus -lyhytkurssi

Milloin: Torstaisin 5.5., 12.5., 19.5., 26.5. ja 2.6. klo 18.30-19.45 (PERUTTU)

Kurssikertoja on yhteensä 5 kappaletta.

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Opettaja: Hanna Ojala 

Hinta ja ennakkomaksu: Kurssi maksaa yhteensä 80 € (5 kurssikertaa x 16 €). Kurssin paikan varaus- ja ennakkomaksu on 40 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta maksetaan ensimmäisen kurssikerran jälkeen laskulla. Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse.

Ilmoittautuminen:  KURSSI ON PERUTTU.

Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 0401526654

 

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä 6.5.2022 ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 80 € sis alv.). Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.