• Aivan aasanasti asanaa! – UUSI KESÄKURSSI TULEE!

 • Koskeeko tämä kutsu aikamoiseen asanavyöryyn myös sinua?

  Matti kutsuu kaikki jo hiukan joogan perusteisiin tutustuneet harrastajat tälle 1-2 tason joogakurssille kesäkuuksi kahdesti viikossa: studiolle tai nettijoogan tai kurssitallenteiden kautta - valitset itse sinulle parhaimman vaihtoehdon! Tämä kurssi sopii sinulle, jos olet käynyt esimerkiksi joogan pitkän alkeiskurssin tai olet käynyt joogatunneilla jo jonkin aikaa ja tason 1 tunnit sujuvat. 

  Kuulostaisiko seuraava hyvältä?

  Tällä kurssilla unohdamme turhat höpinät ja keskitymme vain autenttisesti asanaan.
  Teemme paljon asanoita.
  Teemme paljon asanoita joista moni on varmasti uusi.
  Teemme paljon asanoita hyvin tarkkaan rakennettuna ja huolellisella anatomialla. 
  Teemme paljon asanoita keskittyen joka viikko johonkin osa-alueeseen asanan linjauksessa ja opit tuntemaan kehosi sisältäpäin paremmin. 

  Teemme saman harjoituksen kahdesti viikossa - opit sisäistämään paremmin asanat.
  Liikkuvuus, venyvyys, voima sekä tasapaino kehittyvät nopeammin kun harjoittelemme kahdesti viikossa.

  Kurssin kesto:

  Kesäkuussa maanantai x 5 ja torstai x 4. (1.6., 4.6., 8.6., 11.6., 15.6, 18.6., 22.6., 25.6. ja 29.6.) 

  Osallistuminen:

  Voit osallistua studiolla (rajattu määrä paikkoja), kotona etäopetuksessa laadukkaasti toteutetussa live nettijoogassa tai vaikka videotallenteesta tehden tai vaikka kaikkia vaihtoehtoja hyödyntäen. Voit tehdä harjoituksen viikottain vaikka kahdesti paikan päällä, kerran paikan päällä - kerran nettijoogana, kahdesti nettijoogana tai vaikka korvata kertoja tallenteista tehden kun sinulle itselle sopii. Kurssille osallistuminen on joustavaa ja teet miten sinulle sopii!

  Nettijoogan livelähetykset toteutetaan zoom-palvelun kautta. Lähetykset ovat kahdensuuntaisia: Näet ja kuulet opettajan ja opettaja näkee myös sinut halutessasi. Lähetyksen yli voi keskustella ja kirjoittaa tarvittaessa. Suosittelemme pitämään kameran päällä, mutta pakollista se ei ole. Nettijoogaan tarvitset toimivan netti-yhteyden sekä tietokoneen tai tabletin. Toteutamme kurssin normaalien nettijoogaohjeiden mukaisesti. Ohjeet nettijoogaan ja Zoom-palvelun käyttämiseen löydät täältä. Saat kurssin alkaessa sähköpostiisi linkin jonka kautta pääset nettijoogan opetukseen live-lähetykseen kurssikerroillamme. 

  Tallennamme kurssin opetuskerrat. Kurssitallenteet ovat katsottavissa kaikille kurssilaisille ilmaiseksi. Kurssitallenteet tulevat katsottavaksi muutaman päivän jälkeen kurssikerrasta. Kurssitallenteet ovat katsottavissa lisäksi 2 viikkoa kurssin jälkeen - voit tehdä suosikkiharjoituksesi uudestaan.

  Maksat myös sen mukaan minkä vaihtoehdon valitset. 

  STUDIOPAIKKA (sisältää myös nettijoogan ja tallenteiden käytön ilmaiseksi). Studiopaikka kurssille maksaa 135€ sis. alv.
  LIVE NETTIJOOGA (sisältää myös tallenteiden käytön ilmaiseksi): Live etäopetuksen nettijoogapaikka kurssille maksaa 115€ sis. alv.

  Studiopaikkoja on VAIN 14 kappaletta nopeimmille. 

  Onko sinun hetkesi ottaa asanaharjoituksen uusi askel? 

  Mitä: Aivan aasanasti asanaa! -kurssi (opettajana Matti Pääaho)

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali, sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Kesäkuun ajan maanantaisin klo 16.45-18.00 ja torstaisin klo 17.00-18.15 (1.6., 4.6., 8.6., 11.6., 15.6, 18.6., 22.6. ja 25.6.) 

  Hinta ja maksaminen: 

  STUDIOPAIKKA (sisältää myös nettijoogan ja tallenteiden käytön ilmaiseksi):
  Studiopaikan hinta on 135€ sis. alv. 

  LIVE NETTIJOOGA (sisältää myös tallenteiden käytön ilmaiseksi): 
  Etäopetus live nettijoogapaikan hinta on 115€ sis. alv.

  Ensin maksetaan varausmaksu. Loput maksetaan joko laskulla, pankkikortilla tai käteisellä. 

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla ilmoittautumismaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Kurssimaksuun pätevät kurssin varaus- ja maksuehdot, jotka ovat luettavissa varausmaksun yhteydessä. Lue varausehdot maksaessa varausmaksu!

  VARAA STUDIOPAIKKA KURSSILLE TÄSTÄ!

  VARAA LIVE NETTIJOOGAPAIKKA KURSSILLE TÄSTÄ!

  Liikuntaedut: Maksuvälineeksi käyvät kaikki liikuntaedut. Maksaessa liikuntaeduilla, laita sähköpostia meille millä liikuntaedulla maksat ja millä summalla. Annamme ohjeet liikuntaedulla maksamiseen. Varaamme paikan kurssille kun olemme saaneet liikuntaedun maksun. Parhaiten varmistat STUDIOPAIKAN itselle maksamallla ensin ilmoittautumismaksun normaalisti.  

  Mitä mukaan studiolle tullessa: Joustavat puhtaat vaatteet jotka soveltuvat liikkumiseen, juomapullo halutessa ja utelias mieli. Suosittelemme oman joogamaton tuomiseen korona-aikana. Meiltä saat tarvittaessa käyttöösi tehopuhdistetun joogamaton.  

  Korona-ajan erityisohjeet: 

  • Sairaana ja flunssan vähäisimmissäkään oireissa ei tulla joogatunnille. 
  • HUOM! Mikäli sairastut: ota välittömästi yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.
  • Huomioi tiloissamme erityisen huolella käsi- ja yskimishygienian, eikä lievissäkään flunssan oireissa tietysti tulla joogaamaan.
  • Olemme lisänneet käsidesipisteitä ensiavuksi sisääntuloon ja avainkorttipöydällemme. Käytä käsidesiä ennen kuin otat avainkorttimme käyttöön. Käsien pesu on vieläkin parempi ehkäisykeino. Tiloistamme löytyy kahdeksan käsienpesupaikkaa (kolme naisten sekä miesten pukuhuoneista, kaksi käytävämme päästä vessoista). 
  • Yski hihaan tai kertakäyttönenäliinaan.
  • Ryhmäkokoja on pienennetty niin että 1,5 metrin suositus turvaetäisyys toteutuu. 
  • Lisäksi huolehdimme mattojen puhdistuksesta entistä tarkemmin. Suosituksena käytämme 10 suihkausta per matto ja erityisen huomioivaa puhdistamista puhtaalla pyyhkeellä. 
  • Tehoputsaamme desinfioiden käytetyt välineet kerran päivässä ja siirrämme käytön jälkeen välineet syrjään puhdistusta varten. 
  • Riskiryhmiin kuuluvia suosittelemme käyttämään erityistä harkintaa tunnille osallistumisesta.