• Joogastudio Oululla on elokuussa vierasopettaja New Yorkista asti.

  Aino Sirenin elokuun erityispitkillä tunneilla opit joogaa ISHTA-joogaperinteen mukaisesti. Luvassa on kaksi teemallista tuntia. Voit halutessasi osallistua vain toiseen harjoituksen, mutta osallistuessasi molemmille tunneille pääset syvemmälle ISHTA-joogan maailmaan. Aino antaa asanoista vaihtoehtoja, jotta kaikille löytyy sopiva tapa tehdä harjoitusta.

  Tunti pidetään poikkeuksellisesti Tanssikeskus Citydancen tiloissa Limingantullissa Terminaali-keskuksessa osoitteessa Tyrnäväntie 16, Prisman takana. 

  Perjantai 19.8. Chakra flow + Meditaatio klo 18.00-20.00
  Ihmiskehossa on seitsemän pääenergiakeskusta eli chakraa. Tällä tunnilla opit, miten tasapainotat kaikki seitsemän energiakeskusta fyysisen asanaharjoituksen, visualisointien sekä äänen eli mantrojen avulla. Tunnin aikana käydään läpi jokaisen energiakeskuksen pääpiirteet, ja mihin elementtiin ne liitetään. Opit tapoja, joilla tunnistaa kunkin energiakeskuksen ali- tai yliaktiivisuus sekä ennen kaikkea, miten tuoda keskukset harmoniaan. Lopuksi tehdään chakrameditaatio ISHTA-perinteen mukaisesti.

  Lauantai 20.8. Detox flow + Jooga Nidra klo 10.00‒12.00

  Detox-tunnilla käytetään tehokasta kriya- eli puhdistustekniikkaa, tehdään kiertoja ja puhdistavia pranayama eli hengitystekniikoita. Tunti aloitetaan rauhallisesti ja siirrytään sulavasti asteittain vaikeampiin asentoihin. Monille asennoille on tarjolla variaatioita, jotta jokaiselle löytyy juuri itselle sopiva tapa tehdä harjoitusta. Tunti huipentuu selinmakuulla tehtävään, syvänrentouttavaan 20 minuutin jooganidraan. Jooganidraa verrataan usein 4-6 tuntiin unta, mutta se rentouttaa vielä syvemmin kuin uni.

  Aino Siren on Suomesta kotoisin oleva joogaopettaja. Hän on asunut viimeiset 16 vuotta New Yorkissa, jonne hän alunperin lähti tanssinopistojen perässä. Jooga kuitenkin pysäytti, ja Aino rakastui joogan parantavaan vaikutukseen. Nyt hän opettaa yhdessä New Yorkin suosituimmista joogastudiosta ISHTA Yogassa. Hän opettaa myös yksityistunteja, kouluttaa joogaopettajia koulutusohjelmassa sekä vetää retriittejä Karibialla.

  Ainon pitkäaikainen haave toteutuu, kun hän tuo ISHTA-joogaopettajakoulutuksen ensimmäistä kertaa Suomeen kesällä 2017. Suomeen saapuvat huippukouluttajat Lontoosta, New Yorkista ja Ruotsista.

  ISHTA-jooga
  ISHTA-jooga on Alan Fingerin ja hänen isänsä Mani Fingerin aloittama joogaperinne. Nimi ISHTA muodostuu sanoista ”Integrated Science of Hatha, Tantra and Ayurveda” eli tarkoittaa hathajoogan, tantran ja ayurvedan yhdistelmätiedettä. ISHTA viittaa myös yksilöllistämiseen. ISHTA-joogan tärkein ajatus onkin räätälöidä harjoitus yksilöllisesti: harjoitus palvelee sinua eikä toisinpäin. Jopa ryhmätunnilla saat ohjeistusta siitä, miten voit olla oman harjoituksesi kapteeni; harjoituksen tarkoituksena on tuoda sinut tasapainoon eli sattva gunaan.


  Mitä:
  Aino Siren ISHTA joogaa kahden erityispitkän tunnin edestä: Chakra-flow + meditaatio ja Detox-flow + jooganidra

  Milloin: Perjantaina 19.8. klo 18-20 sekä lauantaina 20.8. klo 10-12. Tule paikalle 15 minuuttia ennen tunnin alkua. 

  Missä: Tanssikeskus Citydance Tyrnäväntie 16. Terminaali-keskuksessa Prisma Limingantullin takana. Sisäänkäynti Pilates Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

  Hinta ja maksaminen: Yksi erityispitkä joogatunti 30 euroa, Molemmat 55 euroa (sis. alv.). Maksu paikanpäällä käteisellä tai kortilla. 

  Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset täältä. 

  Muuta: Tunti sopii kaikentasoisille harrastajille. Et tarvitse omaa joogamattoa tunnille. 

  Lisätietoa: Matti Pääaho matti at joogastudio.fi tai puhelimitse 044-5555878