• Sunnuntaina 24.3. voit kokeilla AcuYiniä – akupunktioavusteista yin joogaa!

 • Haluaisitko kokeilla AcuYiniä eli akupunktioavusteista yin joogaa? Tule testaamaan tätä uutta ja ainutlaatuista joogalajia Joogastudio Oululle sunnuntaina 24.3. klo 14.00-16.00.

  AcuYin-joogan kehittäjä, Joogastudio Oulun tuntiopettaja (RYT200) ja fysioterapeutti Anna-Maija Kiviniemi tarjoaa harvinaisen hoitavan kokemuksen osaavissa käsissä, turvallisessa ympäristössä, jossa Yin joogan rauhoittava vaikutus yhdistyy akupunktion hoitavaan vasteeseen.

  Kaksi tuntia kestävän AcuYin-työpajan aikana osallistujat rentoutuvat pitkäkestoisissa yin-tyylisissä jooga-asanoissa samalla, kun ohjaaja asettaa akupunktioneuloja osallistujien kehoon asanan sallimille paikoille; korvien ja pään alueelle sekä raajoihin polvista ja olkapäistä alaspäin.

  Anna-Maija on käynyt Valviran hyväksymän fysioterapeuttisen akupunktiokoulutuksen sekä tehnyt työnsä ohessa akupunktiohoitoja jo hyvän tovin, joten neulojen sijoittelun suhteen osallistujat saavat vain rentoutua ja keskittyä vastaanottamaan hoidon hyvää tekeviä vaikutuksia.

  Tunnin jälkeen olo on raukea ja keskittynyt, huojentunut ja hoivattu. Sekä kehossa että mielessä ja jopa tunnepuolella läsnäolo valtaa lisää alaa. Vaikutukset tuntuvat myös pitkälle tunnin jälkeen.

  Kurssille tarvitset rennot vaatteet, joista pystyt käärimään hihat ja lahkeet ylös. Kurssi ei sovellu raskaana oleville tai henkilöille, joilla on sairauden tai vamman aiheuttama este joogan harrastamiselle tai akupunktiohoidolle (esimerkiksi ihon infektiosairaudet, muut lääketieteellistä hoitoa vaativat kehon tai mielen sairaudet, voit varmistaa osallistumisesi ohjaajalta: annamyoga@outlook.com).

  Tervetuloa tutustumaan AcuYiniin! Työpaja järjestetään vain 7 osallistujalle, joten yksilöllinen ohjaus on tiiviistä. Ilmoittaudu heti mukaan! Teet sen helposti tästä.

  Mitä: AcuYin -työpaja

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin:
   Sunnuntaina 24.3. klo 14.00-16.00

  Hinta:
   40 euroa

  Muuta:
   Tarvitset rennot vaatteet, joista pystyt käärimään hihat ja lahkeet ylös.

  Ilmoittautuminen:
  Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla "AcuYin -työpaja" kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 4 henkilöä, maksimi 7 henkilöä.

  Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla, Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla.

  Lisätietoa kurssin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi tai Anna-Maija Kiviniemi annamyoga@outlook.com