• AcuYin® – kesä -erikoistunti järjestetään vihdoin 7.6.2020.

 • Tämä kurssi järjestetään sunnuntaina 7.6.2020 klo 12.30-15.00.
  Viimeinkin koronakriisin vuoksi siirretty tunti järjestetään.

  Kurssille on avoinna vielä 3 kappaletta paikkoja!

   

  Koe yinjoogan rentouttava vaikutus sekä akupunktion hoitava vaste turvallisessa ympäristössä!

  AcuYin® – kesä on akupunktioavusteinen pitkä yinjoogatunti. Tämä AcuYin® -erikoistunti johdattelee sinut turvallisesti pienryhmässä kohti puhdistavaa rentoutumista. Workshopin aikana sinulla on aikaa herätellä tomut kehosta ja mielestä sekä viritellä itsesi kohti ihanaa kesää. 

  Workshopissa rentouttaviin yinjooga-asanoihin yhdistetään akupunktion hoitava elementti. Workshop toteutetaan 8 henkilön pienryhmässä, missä ohjaajan yksilöllinen ohjaus on tiivistä. Kurssille tarvitset rennot vaatteet, joista pystyt käärimään hihat ja lahkeet ylös. Akupunktionastoja ja -neuloja asetetaan korvan ja pään alueelle sekä raajoihin polvista ja kyynärpäistä alaspäin.

  Ohjaajana toimii Anna-Maija Kiviniemi. Hän on joogaopettaja, fysioterapeutti ja AcuYin® -joogan kehittäjä.

  Kurssi soveltuu sinulle, jos sinulla ei ole terveydentilassa estettä akupunktiolle tai joogalle. Kurssi ei sovellu raskaana oleville tai henkilöille joilla on sairauden ja/tai vamman aiheuttama kontraindikaatio akupunktiolle tai joogalle esimerkiksi ihon infektiosairaudet, muut lääketieteellistä hoitoa vaativat kehon ja/tai mielen sairaudet. Voit varmistaa osallistumisesi ohjaajalta annamyoga@outlook.com.

  Tervetuloa kokemaan kehon herääminen kohti kesää!

  Mitä: AcuYin® – kesä

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Lauantaina 7.6.2020 klo 12.30-15.00

  Hinta: 59 € per henkilö 

  Ilmoittautuminen: Tunnille ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Pääset tästä ilmoittautumaan.

  Mitä mukaan: Rennot vaatteet, joista pystytään käärimään hihat ja lahkeet ylös.