AcuYin® – kesä -erikoistunti järjestetään vihdoin 7.6.2020.

Tämä kurssi järjestetään sunnuntaina 7.6.2020 klo 12.30-15.00.

Viimeinkin koronakriisin vuoksi siirretty tunti järjestetään.

Kurssille on avoinna vielä 3 kappaletta paikkoja!

 

Koe yinjoogan rentouttava vaikutus sekä akupunktion hoitava vaste turvallisessa ympäristössä!

AcuYin® – kesä on akupunktioavusteinen pitkä yinjoogatunti. Tämä AcuYin® -erikoistunti johdattelee sinut turvallisesti pienryhmässä kohti puhdistavaa rentoutumista. Workshopin aikana sinulla on aikaa herätellä tomut kehosta ja mielestä sekä viritellä itsesi kohti ihanaa kesää. 

Workshopissa rentouttaviin yinjooga-asanoihin yhdistetään akupunktion hoitava elementti. Workshop toteutetaan 8 henkilön pienryhmässä, missä ohjaajan yksilöllinen ohjaus on tiivistä. Kurssille tarvitset rennot vaatteet, joista pystyt käärimään hihat ja lahkeet ylös. Akupunktionastoja ja -neuloja asetetaan korvan ja pään alueelle sekä raajoihin polvista ja kyynärpäistä alaspäin.

Ohjaajana toimii Anna-Maija Kiviniemi. Hän on joogaopettaja, fysioterapeutti ja AcuYin® -joogan kehittäjä.

Kurssi soveltuu sinulle, jos sinulla ei ole terveydentilassa estettä akupunktiolle tai joogalle. Kurssi ei sovellu raskaana oleville tai henkilöille joilla on sairauden ja/tai vamman aiheuttama kontraindikaatio akupunktiolle tai joogalle esimerkiksi ihon infektiosairaudet, muut lääketieteellistä hoitoa vaativat kehon ja/tai mielen sairaudet. Voit varmistaa osallistumisesi ohjaajalta annamyoga@outlook.com.

Tervetuloa kokemaan kehon herääminen kohti kesää!

Mitä: AcuYin® – kesä

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Liikuntakeskus voitto)

Milloin: Lauantaina 7.6.2020 klo 12.30-15.00

Hinta: 59 € per henkilö 

Ilmoittautuminen: Tunnille ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Pääset tästä ilmoittautumaan.

Mitä mukaan: Rennot vaatteet, joista pystytään käärimään hihat ja lahkeet ylös.