• Yritysjoogaa Oulussa

 • Joogalla on myönteinen vaikutus työssä jaksamiseen ja työtehokkuuteen

  Miltä kuulostaisi virkistävä ja hikinen ja joogatunti keskellä kiireistä työviikkoa?
  Vai aloitetaanko kiireetön viikonloppu rauhoittavalla joogatunnilla ja syvärentoutuksella?
  Opitaanko yhdessä työtaitoja edistäviä mielen ja ajatusten hallintatekniikoita?

  Joogastudio Oulu tarjoaa yrityksille erilaisia mahdollisuuksia parantaa työntekijöittensä hyvinvointia ja työkykyä: Järjestämme niin yksityisiä viikkotunteja yrityksille kuin virkistyspaketteja tyky- ja liikuntapäivien ohjelmaksi, pikkujouluihin ja muihin erikoistilaisuuksiin.

  Satsaus henkilöstöön

  Yhteiset joogatunnit parantavat työympäristössä jaksamista, kohottavat työilmapiiriä ja rakentavat ryhmähenkeä. Jooga parantaa kehon ja mielen terveyttä, vähentää stressiä, rentouttaa sekä lisää energiaa ja keskittymiskykyä. Satsaaminen yritysjoogaan on ennen kaikkea vastuullista panostamista henkilöstön hyvinvointiin ja sitä kautta koko yritykseen.

  Joogasta on erityistä apua, jos teette:

  • istuma- ja toimistotyötä
  • hoito- ja tunnetyötä
  • ajatustyötä
  • luovaa työtä
  • myyntityötä
  • fyysistä työtä

  Joogaa virkistyspäivään!

  Suunnitellaan yhdessä yrityksellenne sopiva jooga- ja virkistyspaketti. Paketit voivat sisältää esimerkiksi joogaa, syvärentoutusta, meditoinnin ja mielen keskittämisen opettelua tai mindfulness-harjoituksia. Kysy lisää! Normaalisti joogatunti kestää 60 minuuttia, mutta myös pidemmistä sessioista voimme sopia tarpeen mukaan. Tunnin hinta on 150€ + alv (max 6 henkilöä, lisähenkilöt 10€ per henkilö).  Studiollamme Limingantullissa on tilaa 21 henkilölle, ja kaikki joogatuntiin tarvittavat välineet löytyvät meiltä, joten teidän ei tarvitse kuin tulla paikalle.

  Kiinnostaako omat viikkotunnit?

  Säännöllisiä yritystunteja on pidetty studiollamme hyvällä menestyksellä, joten meillä on siitä varmaa kokemusta. Teidän ei tarvitse sitoutua koko lukukaudeksi vaan voitte varata tunnit esimerkiksi kuukaudeksi kerrallaan. Tiedustele lisää mahdollisuuksista, soita tai mailaa ja kysy tarjous! matti@joogastudio.fi / 044 555 5878

  Satsaa henkilöstöösi. Joogastudio Oulu on suositusten arvoinen!