• Koska kesäkuun kurssit täyttyivät, järjestämme ylimääräiset kurssit elokuun ensimmäinen viikonloppu!


  Varaa paikkasi heti jos olet kiinnostunut. Kesäkuun kurssit täyttyivät kahdessa vuorokaudessa.

   

  Hips don’t lie! - Lantio Auki kurssi järjestetään vihdoinkin Helsingissä

  Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään lauantaina 5.8.2017 sekä sunnuntaina 6.8.2017 Pranama Kalliossa.

  Ei ole ihme, että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut yllättävän suuren suosion. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa kurssit ovat vetäneet salit lähes aina täyteen ja jopa myyty usein ennätysajoissa loppuun. Suurella osalla meistä on aika paljon ihmettelemistä lantion seudun ja erityisesti lonkkien kireyden kanssa elintapojemme vuoksi.  Onko sullakin kankut tai lonkat jumissa ja kiinnostaako avata niitä terveellisesti?

  Lue ihmeessä koko kurssikuvaus ja mieti voisitko sinäkin saada apua tästä kurssista monen muun tavoin?

  Kiitos aivan ihanasta kurssista Kokkolassa Matti! Olen itse pitkään kärsinyt lantion virheasennosta ja sitä kautta koko elimistö menny jumiin. Tämä kurssi antoi toivoa etten ehkä lopun elämääni kärsikkään kivuista ja antoi uskoa siihen että itse voin tehdä paljon sen eteen. Ilmotin itseni uudelleen joogaan, jossa olen aiemminkin käynyt. Olen myös harjoitellut kotona ja voin paljon paljon paremmin sekä jaksan arjen pyörityksen kahden pienen lapsen kanssa paljon paremmin. Kiitos vielä ja oikein ihanaa kesää sinulle.

  Lonkkien tiukkuus ja siitä johtuvat ryhdin ja alaselän ongelmat, nuo ihanat kansantautimme vaivaavat isoa osaa ihmisistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, johtaa iskiaskipuihin ja niin edelleen. 

  Lantio Auki -tiiviskurssilla lähestytään lonkkien avaamista järjestelmällisesti anatomisesta lähtökohdasta Matti Pääahon ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei välttämättä tarvita.

  Käymme läpi jokaisen lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden avulla. Opimme yli 20 asanan Lantio Auki -sarjan perusteellisesti ja pikkutarkkaan linjattuna. Sarjaa voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena joko lyhyenä, kokopitkänä tai täysin itselle muokattuna ohjelmana. Saat kurssimateriaalin mukaasi kotiharjoittelusi tueksi. Kurssilla on aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä ohjelman muokkaamiseen erityistarpeisiin sopivaksi.

  Lonkkien seudun lihaksiston avaaminen tuo joogille paljon mahdollisuuksia tuttuihin ja kokonaan uusiin asanoihin. Kurssista ovat hyötyneet joogit, liikuntaa harrastavat, jooganopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla.

  Tule mukaan oppimaan kunnon hoitopaketti lonkille!

  Mitä: Lantio Auki -kurssi 

  Missä: Pranama Kallio, Kolmas Linja 28, Helsinki 

  Milloin:

  Lauantaina 5.8.2017 klo 10.00-14.00 (noin 4 tuntia)

  TAI

  Sunnuntaina 6.8.2017 klo 12.00-16.00 (noin 4 tuntia)

  Saavu paikalle 15 minuuttia ennen alkamista. 

  Hinta: 55 euroa (sis. harjoitusmateriaalipaketin)

  Mukaan: Oma joogamatto/alusta, muistiinpanovälineet, liikkumiseen soveltuvat vaatteet

  Ilmoittautuminen:

  Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa valitsemasi päivän osalta

  "Helsinki: Lantio Auki -kurssi lauantaina 5.8.2017" 

  TAI

  "Helsinki: Lantio Auki -kurssi sunnuntaina 6.8.2017" 

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 8 henkilöä.

  Heräsikö kysymyksiä?

  Lisätietoa kurssin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi

  Matin opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti lähestyttäviä. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen maailmaan.

  (ps. Kuvan mukaista asanaa ei tehdä kurssilla. Tarkoituksena on vain osoittaa, että mitä on mahdollista lonkkien avauduttua pitkäjänteisellä työllä.)