• Suuresta kysynnästä johtuen Anu pitää vielä kaksi työpajaa 15.-16.9.

 • Suuren suosion ja kysynnän vuoksi päätimme järjestää toisenkin mahdollisuuden Anun työpajaan niille, ketkä eivät ensimmäiselle kurssille mahtuneet. Järjestämme lauantaina 15.9. kahden tunnin pituisen Jooga Pranala erikoistunnin sekä sunnuntaina 16.9. järjestämme ylimääräisen Heart of Yoga työpajan niille, ketkä eivät mahtuneet ensimmäiseen. 

  Jooga Pranala erikoistunti

  Balilaislähtöinen Jooga Pranala, on kokonaan uutta Suomessa. Siinä lempeään flowhun yhdistyvät traditionaaliset balilaiset käsimudrat joilla elämänvoimaa eli pranaa liikutellaan kehossa. Jooga Pranalan kehitti Linda Madani Grondin, jonka pitkän opettajakoulutuksen Anu on käynyt. Anu opettaa nyt toista kertaa Jooga Pranalaa Suomessa. Ensimmäisen kerran hän tutustutti joogit siihen Natural High festivaaleilla kesällä. Nyt pohjoisessakin päästään tutustumaan tähän mahtavaan joogaan. Kurssilla Anu kertoo Jooga Pranalan taustoista ja opastaa siihen harjoituksen myötä. Älä missaa tätä erikoista harjoitusta!

  Mitä: Jooga Pranala erikoistunti
  Milloin: Lauantaina 15.9. klo 14.00-16.00
  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Pilates Oulu Citydance / Liikuntakeskus Voitto  -ovesta.
  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi. 
  Hinta: Erikoistunnin hinta on 30€.
  Ilmoittautuminen ja maksu: Ilmoittaudu maksamalla kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. 

  Heart of Yoga

  Työpajassa opitaan kansainvälisesti laajalle levinnyt ja suosittu Heart of Yoga joogametodi, jonka tarkoituksena on tuoda jooga helposti osaksi jokapäiväistä elämää. Heart of Yoga metodi tulee länsimaisen joogan oppi-isän Krishnamacharyan linjasta hänen oppilaaltaan Mark Whitwelliltä. Anu oli vuosia Markin oppilaana ja opettajakoulutettavana Balilla asuessaan.

  Työpaja sopii kaikille! Työpaja sopii ihan aloittelijoista edistyneisiin harjoittelijoihin. Työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ottaa joogaharjoituksen jokapäiväiseen elämäänsä. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita - ei tarvitse venyä tai olla voimakas. Edistyneemmille työpaja ja metodin opiskelu tuo syvyyttä ja uusia tasoja omaan joogaharjoitukseen. 

  Työpajassa opitaan Heart of Yogan liike- ja asanaharjoitus, syvälle kehoa ja mieltä rauhoittava hengitysharjoitus sekä hyvä, rakentava ja terve ajatusmalli joogaharjoitteluun.

  Anun tunneilla ja työpajoissa ei tarvitse ”tulla joksikin”. Olemme valmiit ja tervetulleet juuri sellaisena, kuin matolle astumme. Jooga on meissä jo valmiina. 

  Tästä työpajasta saat kotiharjoituksen ohjeet paperilla ja videolla. 

  Tule ymmärtämään tämä ja oppimaan maailmaa mullistanut joogaharjoitus!

  Mitä: Heart of Yoga -työpaja
  Milloin: Sunnuntaina 16.9. klo 12.00-15.00
  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Pilates Oulu Citydance / Liikuntakeskus Voitto  -ovesta.
  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi. 
  Hinta: Kurssin hinta on 45€.
  Ilmoittautuminen ja maksu: Ilmoittaudu maksamalla kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. 

  Varaus- ja peruutusehdot molemmille kursseille: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksua ei palauteta osallistujan peruessa ilmoittautumisen. Sairastapauksessa hyvitämme kurssimaksun ainoastaan lääkärin tai terveydenhoitajan todistusta vastaan. Maksamalla kurssimaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, matti (at) joogastudio.fi tai 044-5555878

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.