Wellness-palvelut tiloissamme

Joogastudio Oulu tarjoaa paikan myös muille hyvinvointipalveluille. Tiloistamme löydät myös kaksi muuta upeata yrittäjää. Hyvinvointipalveluita tiloissamme tarjoavat Kreisi Kehomielen hoitohuone sekä fysioterapia palveluita tarjoava FysiOulu. 

FysiOulu

Joogastudio Oulun kanssa samalla käytävällä palvelee osaava fysioterapia – ja hierontapalveluita tarjoava FysiOulu. FysiOulun yrittäjä Petri Nieminen on avannut liiketilansa Joogastudio Oulun käytävälle. Petrillä on fysioterapeutin kokemusta jo useamman vuoden ajalta ja hän on lisännyt osaamistaan eri lisä- ja täydennyskoulutusten myötä. Petrin erityisosaaminen keskittyy purentaelimistön ongelmiin, kantapään kipuihin ja plantaarifaskiittiin sekä niskakipuun ja yläraajojen ongelmiin. Mikäli kaipaat osaavaa henkilöä ratkomaan akuutit ongelmat kuten esimerkiksi niskajumi, oireileva ranne tai kipeä kantapää, varaa aika taitavalta Petriltä FysiOulun kotisivuilta fysioulu.fi/

Kreisi Kehomieli

Joogastudio Oulun toimiston seinänaapurina palvelee myös ihana Kreisi kehomielen hoitohuone. Kreisi kehomielen super-ammattilainen Johanna Väätäjä tarjoaa monipuolisesti hyvän olon palveluita aina vyöhyketerapiasta klassiseen hierontaan, raskaushierontaan, vauvahierontaan, aromahierontaan ja uusiin Voice balance hoitoihin.  Johanna tunnetaan asiakkaiden mukaan käsiensä voimasta ja taianomaisuudesta. Vuosien kokemus tuntuu Johannan hoidoissa. Joogan tavoin myös Johannan käsittelyssä pääsee irti arjen kiireestä, rauhoittamaan mielensä ja hoitamaan kehoansa. Yhteystiedot löydät Kreisi Kehomielen Facebook sivuilta.