• Vuoden 2018 aloittaa Aino Sirenin workshopit 4.-5.1. & uuden studion sneak peek!

 • Joogastudio Oulun uusi vuosi alkaa New Yorkissa opettavan Aino Sirenin ISHTA YOGA:lla. 

  Aino Siren on vetänyt kahdella aiemmalla vierailulla workshopeihin kymmeniä joogan harrastajia ja pääsemme nyt uudestaan tämän valloittavan Ishta-joogaohjaajan erikoistunneille. 

  Ainon tammikuun erityispitkillä tunneilla opit joogaa ISHTA-joogaperinteen mukaisesti. Luvassa on taas kaksi teemallista erikoistuntia. Voit halutessasi osallistua vain toiseen harjoituksen, mutta osallistuessasi molemmille tunneille pääset syvemmälle ISHTA-joogan maailmaan. Aino antaa asanoista vaihtoehtoja, jotta kaikille löytyy sopiva tapa tehdä harjoitusta. 

  Tule molemmille tai valitse jompikumpi!

  LISÄKSI! Pääset ekslusiivisesti ensimmäisten joukossa katsastamaan ja testaamaan Joogastudio Oulun uuden salin ja joogatilan Terminaali-keskuksessa osoitteessa Tyrnäväntie 16, Prisman takana. 

  Torstai 4.1. klo 18.00-20.00 ISHTA-jooga + meditaatio. Aino opettaa ISHTA-jooga tunnin joka tasapainottaa ja auttaa sinua löytämään harjoituksen joka resonoi, tunti huipentuu meditaatioon. ISHTA-jooga on Alan Fingerin ja hänen isänsä Mani Fingerin aloittama joogaperinne. Nimi ISHTA muodostuu sanoista ”Integrated Science of Hatha, Tantra and Ayurveda” eli tarkoittaa hathajoogan, tantran ja ayurvedan yhdistelmätiedettä. ISHTA viittaa myös yksilöllistämiseen. ISHTA-joogan tärkein ajatus onkin räätälöidä harjoitus yksilöllisesti: harjoitus palvelee sinua eikä toisinpäin. Jopa ryhmätunnilla saat ohjeistusta siitä, miten voit olla oman harjoituksesi kapteeni. Harjoituksen tarkoituksena on tuoda sinut tasapainoon eli sattva gunaan.

  Perjantai 5.1. klo 18.00-20.00 INTENTION: Detox flow & sankalpa meditaatio Uusi vuosi ja uudet toiveet - aloita vuosi puhdistamalla ja opi tekemään uudenvuoden lupaus joogaperinteen mukaa. INTENTION-tuntien asanaharjoitus ja kriya-tekniikka on valittu ajatellen kokonaisvaltaista detoxia. Tunti on tasoltaan jokaista inspiroiva. Tunnin lopussa uudenvuodenlupauksen lailla istutetaan meditaation yhteydessä sankalpa - siemen - eli toive tai lupaus. Se auttaa sinua vahvistamaan omaa korkeampaa Minää. Esimerkiksi jos sinulla on itseesi luottamisen kanssa vaikeuksia, voisi sankalpasi olla: "Luotan itseeni ja kykyihini". Sankalpa istutetaan tiedostamattomaan tajuntaan, mikä juurruttaa sen vielä syvemmälle. Tyypillisesti Sankalpa harjoitusta jatketaan 40 päivää sen jälkeen kun sen olet istuttanut. Aino antaa ohjeet siihen.

  Mitä: Aino Siren ISHTA joogaa kahden erityispitkän tunnin edestä. Neljä tuntia Aino-ihanuutta!!!

  Milloin: Torstaina 4.1. klo 18-20 sekä perjantaina 5.1. klo 18-20. Tule paikalle 15 minuuttia ennen tunnin alkua. 

  Missä: Joogastudio Oulu Tyrnäväntie 16. Terminaali-keskuksessa Prisma Limingantullin takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Pilates Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

  Hinta ja maksaminen: Yksi erityispitkä joogatunti 30 euroa, Molemmat 55 euroa (sis. alv.). Maksu paikanpäällä käteisellä tai kortilla. 

  Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset täältä. 

  Muuta: Tunti sopii kaikentasoisille harrastajille. Et tarvitse omaa joogamattoa tunnille. 

  Lisätietoa: Matti Pääaho matti at joogastudio.fi tai puhelimitse 044-5555878