• Haluatko auttaa meitä? Voit maksaa joogaa ja kurssejamme ennakkoon lahjakortilla

 • Auta joogastudiotasi vaikealla hetkellä!

  Vallitseva koronakriisi koettelee erityisen rankasti meitä pieniä palveluntarjoajia, joilla on isot kiinteät kulut, jotka pitää maksaa joka kuukausi. Meidän normaalit tulonlähteemme katkesivat viime torstaina 12.3.2020. Taistelemme muiden joogakoulujen mukana olemassaolomme puolesta sisukkaasti päivä kerrallaan. 

  Me Joogastudio Oululla olemme aina pyrkineet tarjoamaan joogaharrastajillemme parasta mahdollista opetusta parhaissa mahdollisissa puitteissa ja tämän kaiken olemme tehneet suurella sydämellä. Olemme auttaneet ja koskettaneet joogan avulla lukemattomien ihmisten elämää – ja nyt me pyydämme sinun apuasi. 

  Joogastudio Oulu ei tule olemaan niiden joogakoulujen joukossa, jotka joutuvat konkurssiin. Sen me olemme päättäneet.

  Selviämme kyllä, mutta tähän tarvitsemme kaiken mahdollisen pienimmänkin avun. Olemme tehneet erilaisia toimenpiteitä toimintamme jatkumisen turvaamiseksi, kuten aloittaneet opetuksen livenä netissä. Tämä ei kuitenkaan pelkästään riitä. Jotta Joogastudio Oulun toiminta voisi jatkua tulevaisuudessakin, tarvitsemme kaiken mahdollisen tuen sinulta, rakas harrastajamme. Pienikin apu on toimintamme jatkumisen kannalta ratkaisevan tärkeää.

  Tukilahjakortti 

  Meille voi nyt ostaa tukilahjakortteja eri summille. Ne käyvät kaikkeen järjestämäämme toimintaan: netti-joogaan, viikkotunneille, kaikille kursseille ja erikoistunneille. Lahjakortti on voimassa vuoden 2020 loppuun asti. Lisäaikaa voi aina neuvotella. Lahjakortilla voi maksaa joko kokonaan tai osan mistä tahansa kurssista tai tunnista. Lahjakortista voi myös käyttää vain osan ja jättää loput säästöön. Lahjakortti merkitään käyttäjän nimelle, jonka voi myös vaihtaa ilmoittamalla meille siitä sähköpostitse. Lahjakortit tulevat rekisteriimme nimellä, joten sen saajan ei välttämättä tarvitse erikseen näyttää lahjakorttia, kun se halutaan ottaa käyttöön. Pelkkä nimi riittää. 

  Kaikki toimii etänä. Lahjakortin ostaminen onnistuu verkkokaupastamme ja saat siitä tulostettavan tai lähetettävän pdf-lahjakortin, jos haluat sen antaa jollekin toiselle lahjaksi. 

  Lahjakortin voi käyttää myös etänä esimerkiksi netti-joogaan. Tällöin meille riittää vain sähköposti toimisto@joogastudio.fi -osoitteeseen siitä, kuka käyttää, mihin käytetään ja millä summalla. 

  Tukilahjakortteja on summille 10€, 25€, 50€, 100€, 200€ ja 500€. 

  Osta tukilahjakortti verkkokaupastamme. 

  Tästäkin kriisistä selvitään yhdessä. Helppoa se ei tule olemaan, kenellekään. Mutta uskomme vahvasti siihen, että sydämellä tehty työ ja Joogastudio Oulun luoma yhteisöllisyys kantavat haasteiden yli. Olemme varmoja siitä, että tästä seuraa kaikesta huolimatta paljon hyvääkin.

  Toivomme teille kaikille voimia, jaksamista ja hyvää terveyttä mutta ennen kaikkea positiivista mieltä.  

  Suuri kiitos avustasi!

  t. Joogastudio Oulun väki.  

   

  p.s. Tässä on Joogastudion Matin kirjoitus pienyrittäjien tukemisesta, jota on jaettu somessa jo yli 120 kertaa. Tekstin saa kopioida omiin sosiaalisen median kanaviin halutessaan. 

 • ”Osta kotimaista, tue varsinkin pieniä palveluntarjoajia. Osta lahjakortteja, etukäteen valmiiksi sarjakortteja ja käyntikertoja, kursseja jne. Tämä on pientä mitä voit tehdä mutta yrittäjille elintärkeää ja voi jopa ehkäistä monen yrityksen ja ihmisen henkilökohtaisen konkurssin. Toimi nyt. Vessapaperia kyllä riittää, mutta tulevaisuudessa tutut joogaopettajat, parturit ja hierojat eivät välttämättä enää ole tarjoamassa palvelujaan samalla tavalla. Apuasi tarvitaan!” -Matti Pääaho, paikallinen joogastudioyrittäjä