• Vanhempi & vauva joogakurssilla haetaan hyvinvointia ja helpotusta yhteisellä joogahetkellä

 • Vanhempi & vauva joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja tunti päättyy rentoutuneeseen oloon. Suositusikä vauvalle on 1-12kk. Vanhempi voi tietysti välillä myös käydä tekemässä harjoituksen yksin. Viimeinen kurssikerta on 29.9. Kurssin opettajana toimii Tanja Wunsch.

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

  Nyt on sinun vuorosi.

  Mitä: Vanhempi & vauva joogakurssi

  Milloin: SYYSKAUSI 2020 Tiistaisin kello 12.45-14.00.

  Kurssikertoja on yhteensä 7 kappaletta. Aloitus on tiistaina 18.8.

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

  Hinta ja ennakkomaksu: Kurssi maksaa yhteensä 105 € (7 kurssikertaa x 15 euroa). Kurssin osallistumisen ennakkomaksu on 30€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksuna maksamisesta sähköpostilla. Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse.

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

  Varaus- ja peruutusehdot: Lue kurssin varaus- ja peruutusehdot täältä. Ilmoittautuminen ja varausmaksun maksaminen kurssille toimii varaus- ja peruutusehtojen hyväksymisenä.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 0401526654