• Uudet ryhmät Raskausajan joogakurssille ja Vauva & Vanhempi joogakurssille alkavat lokakuussa ja marraskuussa.

 • Lokakuussa alkaa uusi ryhmä Raskausajan joogalle (17.10.) ja marraskuussa Vanhempi & Vauva joogaan (1.11.). Ilmoittautuminen molempiin on nyt auki ja paikkoja on alkanut mennä.

  Alkusyksyn ovat odottavat äidit käyneet torstaisin joogatunneillamme ahkerasti ja perjantaisin päivällä salimme ovat valloittaneet super-valloittavat minijoogit äiteineen. Kutsumme nyt uusiin ryhmiimme osallistujia!

  Raskausajan joogakurssi - to 18.00-19.15 yht. 8 kertaa. (Aloitus 17.10. lokakuussa alkava ryhmä)
  Kurssin hinta 120€ (8 x 15€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 40€.
  Raskausajan joogakurssilla saat virkistystä, mielen tasapainoa, kehon tuntemusta sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia odotusaikanasi. Jatkuvassa muutoksessa ollessasi kurssilla huomioidaan raskauden eri vaiheiden tuomat rajoitukset. Syvennät yhteyttä itseesi ja vauvaasi sekä valmistat kehoasi ja mieltäsi kohti synnytystä. Turvallisilla tunneilla tehdään lempeä ja sopiva harjoitus joka päättyy loppurentoutukseen. Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Kurssin opettajana toimii Tanja Wunsch.

  Vanhempi & vauva joogakurssi - pe 13.00-14.15 yht. 7 kertaa. (Aloitus 1.11. marraskuussa alkava ryhmä. Ei tuntia 6.12.)
  Kurssin hinta 91€ (7 x 13€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 30€
  Vanhempi & vauva joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja hengitys sekä rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvalle on 1-12kk. Kurssin opettajana toimii Tanja Wunsch.