TRE + Yin joogan pitkä harjoittelukurssi – varausmaksu kurssille

80.00

Varastossa

Kurssin osallistujan tiedot

*
*
*
*
*
*
*

Tämä on varausmaksu kevään 2022 kurssille ”TRE + Yin joogan pitkä harjoittelukurssi” ryhmään 6.3.2022 klo 17.00-18.15  alkaen.

Maksa tämä varausmaksu ilmoittaessa itsesi tai muun henkilön kurssille. Maksua ei palauteta, mikäli osallistuja peruu osallistumisensa kurssille varauksen maksamisen jälkeen. Maksaessasi varausmaksun sitoudut noudattamaan varaus- ja peruutusehtoja, jotka lukevat lopussa.

Tietoa kurssin sisällöstä ja muuta lisätietoa voit lukea täältä.

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä 7.3.2022. ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 224€ sis alv.). Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.

Lisätietoa kurssista ja asiakaspalvelu: toimisto@joogastudio.fi tai 0401526654