Siirry suoraan sisältöön

Joogastudio Oulun live nettijoogatunti 9.10.2022

15.00

Tämä on ilmoittautumismaksu nettijoogatunnille sunnuntaina 9.10.2022 klo 19.00-20.15. Opettajana tunnilla on Matti.

Maksa tämä varausmaksu ilmoittaessa itsesi vain tälle kyseiselle tunnille. HUOM! Nettijoogan ilmoittautumiset poikkeuksellisesti viimeistään puolta tuntia aiemmin ennen nettijoogan alkamista! Muuten emme voi taata, että saat lähetettävän nettijoogalinkin, jos ilmoittaudut myöhemmin. Lähetämme ilmoittautumislinkin noin 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten varmista että kirjoitat sen oikein.

Tietoa Joogastudio Oulun syksyn 2022 tunneista voit lukea täältä. Ostaessasi sitoudut allaoleviin varaus- ja peruutusehtoihin.

Lue ohjeet nettijoogaan kotisivuiltamme.

Varaus- ja peruutusehdot: Joogatunteihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Maksamalla ilmoittautumismaksun ja ilmoittautumalla tunnille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Ilmoittautumista ei voi peruuttaa. Ilmoittautumismaksua ei hyvitetä osallistujan jättäessä osallistumasta tai peruessa tunnille osallistumisensa. Matti Pääaho / Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa tunnin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli tunti perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin ja palauttaa maksetut maksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös muuttaa tunnin toteuttamistapaa tai ajankohtaa. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Tunnin ajankohdan/suorittamistavan muuttuessa  Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta sähköpostitse tai tekstiviestitse ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä esim. tunti siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Tunnin peruutus force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen ilmoittautumismaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.

Lisätietoa: asiakaspalvelu@joogastudio.fi tai 0401526654 (emme vastaa puheluun enää 15 minuuttia ennen tunnin alkamista).