Kehon ääni – vapauttavan liikkeen ja äänentuoton kurssipaikan varausmaksu

50.00

Varastossa

Kurssin osallistujan tiedot

*
*
*
*
*
*
*

Millainen on sinun oma äänesi? Miten se ilmentää itseään? Millaisia tunteita ja tuntemuksia, muistoja ja kokemuksia sen käyttöön liittyy? Miten äänesi liikkuisi, mitä se kertoisi, jos se saisi tehdä sen täysin vapaasti ja turvassa? Tekisikö mielesi laulaa ja tanssia, olla vain, täysin läsnä?

Kurssilla tutustumme yhdessä, mutta jokaisen omia yksilöllisiä rajoja kunnioittaen, ääneemme erilaisten kehollisten harjoitteiden ja mielikuvien kautta. Lähdemme tutkimusmatkalle ihmisyyden mysteeriin kuunnellen ja tunnustellen, antaen kaiken olla juuri niin kuin on. Kyseessä ei siis missään nimessä ole laulukurssi, vaan hengitämme ja hymisemme, huokailemme ja hyrisemme, toivon mukaan nauramme ja kenties lopulta laulamme elämän aaltoja ulos. Niin usein kun kehoomme jää muhimaan sanomattomia sanoja, huutamattomia huutoja ja itkemättömiä itkuja, jotka saavat meidät käpertymään jännityksestä, varsinkin näinä aikoina. Tarkoituksena on antaa noille tunteille ja tuntemuksille ääni ja vapauttaa ne kehostamme ilmoille lempeydellä ja ymmärryksellä.

Jokaisella kurssikerralla on oma teemansa, jonka ympärille harjoitukset rakentuvat. Harjoitusten tavoitteena on astella hellästi mutta varmasti kohti uusia oivalluksia ja varmempaa itsetuntemusta pitkin spiraalin lailla syvenevää polkua. Alustavat teemat kurssikerroille ovat: aloitus, maa, ilma, tuli, vesi, lopetus. Mutta teemoista voimme ja saamme myös keskustella ryhmänä ja päättää yhteistuumin, mikä palvelee meitä parhaiten. Kurssilla soi välillä musiikki, välillä mahdollisesti jokin soitin ja välillä vain oma sisäinen äänemme. Lue lisää kurssista täältä.

Kehon ääni – vapauttavan liikkeen ja äänentuoton kurssi järjestetään 6 kerran sarjana sunnuntaisin 25.4.–30.5. Ryhmään mahtuu maksimissaan 8 osallistujaa, jotta jokaiselle osallistujalle voidaan varata oma tila turvaväleineen. Minimissään osallistujia tulee olla 5 kurssin järjestymiseksi. Kurssikerran kesto on 90 minuuttia, klo 13.00–14.30. Jokaiselle kurssikerralle osallistuminen on suositeltavaa, muttei välttämätöntä. Kurssimaksu maksetaan kokonaisuutena huolimatta mahdollisista poissaoloista.

Mitä: Kehon ääni – vapauttavan liikkeen ja äänentuoton kurssi

Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

Milloin: Sunnuntaisin 25.4.–30.5. klo 13.00–14.30

Hinta ja varausmaksu: Kurssi maksaa yhteensä 108€ (6 kurssikertaa 6 x 18€).
Kurssin osallistumisen varausmaksu on 50€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan ensimmäisen kurssikerran jälkeen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä heti.

Lisätietoa kurssin sisällöstä: Hanna Ojala hanna@joogastudio.fi

Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai kurssin alkamispäivänä ilman syytä, mutta varaus/ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.